سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

بارش برف و باران و وزش باد شدید در برخی استان ها کشور

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از وزش باد شدید در استان‌های واقع در شرق و جنوب غرب همراه با گردوخاک خبر داد.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج، صادق ضیاییان با اشاره به اینکه امروز (۱ اسفند) در استان‌های خراسان شمالی، رضوی، جنوبی، برخی مناطق شمال غرب و برخی نقاط سواحل خزر بارش ‌پراکنده  ‌پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: در برخی نقاط استان‌های کرمان بارش برف و باران و وزش باد ، در نیمه جنوبی فارس و برخی نقاط هرمزگان بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید ‌پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در این روز در نیمه شرقی کشور و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی وزش باد شدید خواهد بود و در شرق و جنوب شرق همراه با گردوخاک ‌پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان، فردا (۲ اسفند) نیز در بخش‌هایی از استان‌های کرمان، ‌هرمزگان و فارس بارش ‌پراکنده و وزش باد شدید رخ‌خواهد داد.

مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا (۲ اسفند)، گفت: در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب و غرب سواحل خزر بارش برف و باران و در برخی نقاط استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز، شمال شرق و شرق بارش ‌پراکنده رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: روز یکشنبه (۳ اسفند) در شمال غرب، برخی نقاط غرب، سواحل غرب خزر و استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد و روز دوشنبه (۴ اسفند) در نوار شمالی کشور، خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی، جنوب کرمان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد بارش ‌پیش‌بینی می‌شود.

به گفته مدیرکل ‌پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، سه‌شنبه (۵ اسفند) در سواحل شرقی خزر، ارتفاعات البرز شرقی، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش رخ می‌دهد. همچنین امروز و فردا (۱ و ۲ اسفند) شرق خلیج فارس مواج است و امروز دریای خزر مواج خواهد بود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲ اسفند) صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد و در اواخر وقت افزایش ابر با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد و روز یکشنبه (۳ اسفند) نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه