سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

حاجی میرزایی اعلام کرد؛

تبادل بیش از ۲۴ میلیارد پیام در شبکه شاد تا کنون

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: از ابتدای فعالیت شبکه شاد تا کنون بیش از ۲۴ میلیارد پیام و بیش از ۹ میلیارد فایل در شبکه شاد مبادله شده است.

محسن حاجی میرزایی

به گزارش خبرگزاری موج، محسن حاجی میرزایی با اشاره به شرایط آموزشی به وجود آمده در پی شیوع کرونا و تعطیلی مدارس از اسفندماه سال گذشته اظهار کرد: یک میلیون معلم و ۱۵.۵ میلیون دانش آموز باید به نوعی سامان می یافتند. در چنین شرایطی بودیم که شبکه آموزشی تحت عنوان «شاد» طراحی و با کمک و همراهی اپراتور همراه اول، وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی فعال شد.

وی افزود: ماموریت شبکه شاد فراهم کردن امکان ارتباط معلمان با دانش آموزان بود. از روزی که شاد ایجا شده به سرعت توسعه یافته و در هر هفته ظرفیت های فنی و نرم افزاری اش نسبت به هفته قبل توسعه یافته است.

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که اکنون بیش از ۱۲.۷ میلیون نفر از دانش آموزان در شبکه شاد احراز هویت شده اند. ۱۱۵ هزار مدیر مدرسه و نزدیک به ۸۰۰ هزار معلم نیز در شاد حضور دارند.

حاجی میرزایی ادامه داد: تا کنون بیش از ۲۴ میلیارد پیام و بیش از ۹ میلیارد فایل در شبکه شاد مبادله شده است. تبادلات آموزشی در یک محیط امن که منحصرا به فضای آموزشی اختصاص دارد انجام می شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه