سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد؛

صدور مجوز تست انسانی سومین واکسن کرونا

رئیس سازمان غذا و دارو از صدور مجوز تست انسانی سومین واکسن کرونا خبر داد و گفت: در دو هفته آینده مجوز مطالعات بالینی سومین واکسن تولید داخل صادر می شود و باید توجه داشت که هر کدام از واکسن های تولید داخل به روش خاصی تولید می شوند و امیدواریم بتوانیم ظرف مدت کوتاه تولیدات ایرانی را صادر کنیم.

محمدرضا شانه ساز

به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا شانه ساز  رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری ویدیو کنفرانسی که با حضور خبرنگاران برگزار شد درباره آخرین وضعیت واردات واکسن کرونا اظهار کرد: نگاه اصلی ما به تامین واکسن از تولید کنندگان داخلی است زیرا مقدار نیاز زیادی واکسن باید برای هموطنان تامین کنیم و تا آن زمان که از تولید داخل مطمئن شویم و تولیدکنندگان در حجم انبوه نیاز کشور را برطرف کنند ما روی واردات فکر کردیم و یکی از ساز و کارها کواکس است و ما به عنوان یکی از کشورهای عضو علی رغم سختی ها پول را پرداخت کرده ایم و از طرفی خرید از منابع مطمئن و معتبر را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: اولین محموله‌ای که برای واردات انتخاب شده واکسن روسی است که واکسی مطمئن و در عین حال از بعد ایمنی، اثربخشی و ایمنی زایی از واکسن های خوش سابقه در دنیا در مدت کوتاه شیوع کرونا بوده است و ما برای واردات در حد چند میلیون دوز صحبت کرده ایم البته تنها روی واکسن روسی حساب نکرده ایم و یک سبد از واکسن های مختلف چینی، هندی، روسی و کوبا است که بخشی از واکسن ها از مسیر انتقال دانش فنی و بخشی از واردات مستقیم وارد کشور خواهند شد.

وی ادامه داد: بعضا شنیده ام و در فضای مجازی مطرح شده است چرا تا به حال واکسن کرونا دریافت نکرده ایم و باید توجه داشت تا وقتی فاز ۳ بالینی واکسن کرونا به عنوان آخرین مرحله طی نشود اجازه واردات واکسن را نمی دهیم و اگر شنیده شده کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس زودتر واکسن را دریافت کرده اند علت مشارکت آنها در فاز ۳ مطالعات بالینی بود و نظر سیاستمداران، عموم مردم و نمایندگان مجلس این نبود که در فاز سه مطالعات بالینی مشارکت داشته باشیم و به همین دلیل کمی دیرتر نسبت به کشورهای همسایه واکسن را دریافت می‌کنیم.

شانه ساز از صدور مجوز تست انسانی سومین واکسن کرونا خبر داد و گفت: در دو هفته آینده مجوز مطالعات بالینی سومین واکسن تولید داخل صادر می شود و باید توجه داشت که هر کدام از واکسن های تولید داخل به روش خاصی تولید می شوند و امیدواریم بتوانیم ظرف مدت کوتاه تولیدات ایرانی را صادر کنیم.

رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: تقاضای ما با آنچه شرکت‌ها می توانند تامین کنند متفاوت است، زیرا نیاز گسترده جهانی وجود دارد و توان و زیر ساخت محدودی در دنیا ایجاد شده است و طبق برنامه ریزی زمانبندی شده با میزان نیاز هم خوانی ندارد و ما در مرحله چانه زنی هستیم و در مرحله نخست ۵۰۰ هزار دوز واکسن روسی وارد خواهد شد البته ما تقاضای چند میلیون دوز واکسن کرونا را داریم و کمپانی‌ها پیشنهاد ما را رد نمی کنند و مهم برنامه زمان بندی تحویل بوده و اصرار ما این است زودتر واکسن‌ها تحویل داده شود و شرکت‌ها زمان بیشتری از ما طلب می‌کنند.

وی ادامه داد: هر چه واکسن دیرتر تحویل داده شود قیمت کمتر می‌شود و اینکه می‌بینید مسئولان از جواب دادن صریح و آشکار طفره می‌روند و پاسخ آشکار نمی‌دهند، به این دلیل است که ما در مرحله چانه زنی هستیم و اگر تولید داخل برسد قیمت وارداتی کاهش پیدا می‌کند و اگر نیاز داخلی کافی نباشد واکسن را وارد می‌کنیم و آیتم‌های مختلفی مانند تعداد، زمان تحویل، تنوع منابع تامین کننده و شرایط حمل و نقل  و لجستیک روی قیمت واکسن تاثیر می‌گذارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه