سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

انسداد بیش از ۱۶ هزار سایت در حوزه شرط‌بندی و قمار

رئیس پلیس فتا از انسداد بیش از ۱۶ هزار سایت در حوزه شرط‌بندی و قمار در کشور خبر داد و گفت: در ۱۰ ماهه سال جاری ۲۰ هزار و ۵۵۸ تارنما درباره اراذل و اوباش رصد شد و در این رابطه سه هزار و ۸۷۳ نفر مورد شناسایی قرار گرفتند که در ۶۰۰ مورد اقدام قضائی از قبیل دستگیری، احضار، اخذ تعهد و حذف صفحه مجرمانه صورت پذیرفت.

سردار وحید مجید

به گزارش خبرگزاری موج، سردار وحید مجید در همایش سراسری رؤسای پلیس فتا، استانها و معاونان حوزه مرکزی (ویدئو کنفرانسی) با حضور سردار حسین اشتری؛ فرمانده نیروی انتظامی، از  دو طرح "پویش مردمی کودکان سایبری" و "فرهنگیاران سایبری"  با هدف ارتقاء مهارتها و آگاهی‌های اجتماعی خبر داد و ضمن اشاره به فرمایش فرماندهی معظم کل قوا، امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" مبنی بر اینکه امنیت در فضای مجازی بسیار حائز اهمیت است و اگر این فضا ناامن باشد ضرر را مردم می‌برند و در این مسئله باید به صورت جدی وارد شد"، اظهار کرد: در این رابطه با هدف ارتقاء امنیت، ۲۶۸ نقطه در حوزه فضای سایبر کشور در حال فعالیت هستند.

رئیس پلیس فتا ادامه داد: تقویت ارتباط با شهروندان از طریق بستر چت آنلاین انجام شده که در این راستا دریافت گزارشات در سامانه گفت‌وگو بر خط نسبت به سال گذشته، ۵۶ درصد افزایش داشته و محورهای اصلی گزارشها، راهنمایی‌هایی درباره کلاهبرداری تلفنی و پیامکی، برداشت غیر مجاز، پیگیری امور پرونده و ایجاد مزاحمت در فضای مجازی  بوده است.

وی تصریح کرد: درباره توسعه، توانمندسازی و ایجاد ظرفیت و تأمین امنیت در سازمانها و نهادهای کشوری تفاهم‌نامه‌های متعددی در حوزه پژوهشی و دانشی با سازمانها و معاونتها از جمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ظرفیت‌سازی برای استفاده از شرکتهای دانش‌بنیان امضاء شده است.

این مقام انتظامی از همکاری مستمر و تنگاتنگ با معاونت حقوقی و امور مجلس نیروی انتظامی، کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه در تدوین طرحها و لوایح فضای مجازی، طرح حمایت از کاربران و خدمات در فضای مجازی، درباره قمار و شرط‌بندی، طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و پیش‌نویس نظریه عمومی کمیته حقوق کودک مربوط به کودکان در فضای دیجیتال خبر داد.

مجید به اجرای طرح ارتقاء امنیت تبادلات بانکی با هماهنگی بانک مرکزی در دو مرحله با عناوین "پیاده‌سازی رمز یکبار مصرف و یکسان‌سازی پیامکهای رمز پویا و افزایش امنیت رمز در شبکه بانکی" و کاهش ۲۶.۶ درصدی جرائم مالی با شگرد فیشینگ  اشاره کرد و  گفت: در آینده طرح هوشمندسازی پیامکها نیز اجرا می‌شود.

رئیس پلیس فتا با بیان اینکه هوشمندسازی کشف علمی و استخراج سازمان‌یافتگی پرونده‌های سایبری در سراسر کشور صورت گرفته است و همین امر باعث شده چرخه رسیدگی به پرونده‌ها سریع‌تر انجام شود، تصریح کرد: نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی در حوزه رعایت استانداردهای امنیتی، تهیه و تدوین دفترچه رعایت الزامات امنیتی کسب و کارهای اینترنتی و  ارائه به ۲۰۰ کسب و کار  انجام شده است.

وی مقابله با ترویج خشونت اراذل و اوباش، مقابله با خرید و فروش سلاح و مهمات و جرائم غیر اخلاقی را از طرحهای ویژه عملیاتی پلیس فتا برشمرد و یادآور شد: در ۱۰ ماهه سال جاری ۲۰ هزار و ۵۵۸ تارنما درباره اراذل و اوباش رصد شد و در این رابطه سه هزار و ۸۷۳ نفر مورد شناسایی قرار گرفتند که در ۶۰۰ مورد اقدام قضائی از قبیل دستگیری، احضار، اخذ تعهد و حذف صفحه مجرمانه صورت پذیرفت.

این مقام انتظامی درباره اجرای طرح مقابله با قمار و شرط‌بندی در مدت مذکور نیز گفت: بیش از ۱۶ هزار سایت در حوزه شرط‌بندی و قمار مسدود، یک هزار و ۷۵۱ فقره پرونده قضائی در این رابطه تشکیل و یک هزار و ۹۴۷ حساب بانکی شناسایی و مسدود شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه