سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

بهسازی و مسقف‎سازی پایانه‌های خاوران و رضویه در تهران

سید مناف هاشمی معاون شهردار تهران ظهر امروز از آغاز عملیات بهسازی و مسقف‎سازی پایانه‌های خاوران و رضویه در تهران خبر داد.

سید مناف هاشمی

به گزارش خبرگزاری موج، سید مناف هاشمی معاون شهردار تهران درباره عملیات به‌سازی و مسقف‌سازی پایانه‌های خاوران و رضویه اظهارداشت: این اقدام از سوی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران انجام و از این پس مسافران در این پایانه‌ها، با استفاده از سکوی مناسب و سقف جدید و نوسازی شده، سفرهای خود را انجام می‌دهند.

معاون شهردار تهران با بیان این‌که امیدواریم این اقدام سطح آسایش و رضایتمندی شهروندان مسافر را در مناطق ۱۵ و ۱۶ افزایش دهد، ادامه داد: در اجرای این عملیات، بسیاری از نواقص و موانع زیرساختی مربوط به پایانه‌ها برطرف شد و قطعاً ساماندهی آن در جذب مسافران و جلب رضایت آنها تأثیر بسزایی خواهد داشت.

 هاشمی گفت: اجرای اسکلت سقف پایانه خاوران در سال ۱۳۹۳ انجام شده که با توجه به ناتمام ماندن سازه سقف، مشکلات بسیاری برای رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی و شهروندان ایجاد کرده بود و حالا با مسقف‌سازی آن، بخش مهمی از مشکلات رانندگان و مسافران در فصول سرما و گرما حل شد.

بنابراین گزارش، پایانه خاوران با مساحتی بیش از ۳۵ هزار مترمربع، دارای سه خط اتوبوس تندرو (بی.آر.تی) و ۱۷ خط اتوبوس شهری است که روزانه هزاران مسافر از این پایانه تردد می‌‎کنند. برای به‌سازی و مسقف‌سازی این پایانه مبلغ ۵۲میلیارد ریال هزینه شده است.

همچنین پایانه رضویه (پایانه تاکسی مترو پایانه جنوب) نیز با مساحتی بیش از ۷۰۰ مترمربع، دارای ۴ خط تاکسی است که مبلغ ۲۲میلیارد ریال برای احداث سه سکو، مسقف‌سازی و روشنایی پایانه هزینه شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه