سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

سردار رحیمی خبر داد؛

اجرای دوباره طرح امنیت شبانه در پایتخت

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ ظهر امروز از آغاز دوباره طرح امنیت شبانه در پایتخت خبر داد.

اولین کارگاه آموزشی رانندگان مدارس شهر تهران/ حسین رحیمی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار حسین رحیمی در جلسه شورای فرماندهان پلیس پایتخت با تاکید براینکه امنیت تهران و شهروندان آن باید شبانه روزی تامین شود، گفت: باید به طور شبانه روزی گشت‌های انتظامی، ترافیکی و سایر گشت های محسوس و نامحسوس فعال  بوده و نقطه به نقطه شهر توسط مرکز رصد کنترل شود.

رحیمی با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد که تعدادی مجرم با اقدامات مجرمانه‌شان امنیت و آرامش مردم را خدشه دار کنند، گفت: لازم است که همه ماموران با اقتدار، دقت و حساسیت لازم همه تلاش خود را در راستای تامین امنیت شهروندان بکار گیرید.

رییس پلیس پایتخت از اجرای دوباره طرح امنیت شبانه در پایتخت خبر داد و گفت:  در اجرای این طرح تمامی یگان‌ها و رده‌های پلیس پایتخت از جمله پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، پلیس راهور و ... حضور خواهد داشت. ماموران ما در نقاط مختلف شهر مستقر خواهند شد و به گشت زنی هدفمند خواهند پرداخت.

وی با اجرای طرح صاعقه پلیس گفت: این  طرح  با هدف برخورد با کیف قاپ ها، موبایل قاپ ها و اراذل و اوباش اجرا شده و ماموران با انجام کار اطلاعاتی دقیق  اجازه جولان به سارقان و مجرمان را نخواهند داد.

 رحیمی با اشاره  انتشار برخی ویدیوها در فضای مجازی نیز گفت: این اقدامات تلاش افراد مغرض و معاند برای تشویش اذهان عمومی است که با انتشار یک سری کلیپ های سرقت و درگیری اراذل و اوباش سعی در برهم زدن آرامش روانی مردم دارند. شهروندان بدانند که پلیس همه تلاش خود را به کار بسته است تا ضمن برخورد با ناهنجاری های اجتماعی امنیت مطلوبی را فراهم  کند و در همین راستا نیز با افرادی که بخواهند امنیت و آرامش مردم را به مخاطره بیندازند و تصویری برعکس از امنیت مطلوب پایتخت رابه مردم نشان دهند برخورد قانونی خواهد شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ به اقدامات پلیس راهور نیز اشاره کرد و گفت: لازم است از اجرای طرح موتور یار پلیس راهور پایتخت تشکر کنم. با توجه به وضعیت نابهنجار و بدجوی پایتخت باید با خودرو های دودزا و فاقد معاینه فنی برخورد شود چرا که با این شرایط روز به روز شاهد وخیم تر شدن اوضاع جوی شهر تهران خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه