سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

پیشنهاد افزایش ۲۵ درصدی تعرفه پزشکی در سال ۱۴۰۰

محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از پیشنهاد افزایش ۲۵ درصدی تعرفه پزشکی در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

دندانپزشکی زندانیان

به گزارش خبرگزاری موج، محمد مهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در نشست خبری در محل سازمان بیمه سلامت افزود: در حوزه نسخه الکترونیک نیز پیشرفت‌های زیادی انجام شده ۹۲ درصد مطب ها و مراکز پزشکی، ۹۰درصد داروخانه ها، ۹۶ درصد آزمایشگاه ها، ۹۷ درصد مراکز پرتو پزشکی و ۳۹ درصد درمانگاهها به سامانه نسخه الکترونیک متصل شدند و ۵۴.۲ درصد این مراکز نسخه نویسی الکترونیک را اجرا کرده اند و برای تشویق این مراکز هزینه مطب های مجری این برنامه و بقیه مراکز ماهانه پرداخت می شود و اسناد مراکزی که نسخه نویسی را اجرا نکنند متفاوت و گاه تا ۶ ماه تاخیر پرداخت می شود.

وی گفت: استان های ایلام، کهگیلیویه و بویراحمد و کردستان بیشترین میزان اجرای پوشش نسخه الکترونیک را داشته اند و استان‌های البرز، خراسان رضوی، فارس و تهران عقب ترین استانها در اجرای نسخه الکترونیک هستند. سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰ درصد تعرفه خدمات سرپایی تشخیصی و درمانی بخش خصوصی پرداخت می شود.

وی گفت: اجرای برنامه نظام ارجاع، پزشکی خانواده، نسخه الکترونیک و کاهش هزینه های مردم جزو اولویت های سازمان بیمه سلامت است اما برای تشویق به اجرای این برنامه اسناد مالی مراکزی که نسخه الکترونیک را اجرا نکنند با تفاوت نسبت به اجرا کنندگان این برنامه پرداخت می شود.

ناصحی با اشاره به اجرای نظام ارجاع افزود: نظام ارجاع تاکنون فقط در استان های فارس و مازندران اجرا شده اما از بهمن امسال این برنامه با همکاری جامعه پزشکی در چهار استان کرمان، کردستان، یزد و چهار محال و بختیاری برای بیمه شدگان صندوق بیمه همگانی اجرا می شود و در سال ۱۴۰۰ برای همه ۱۳.۵ میلیون نفر بیمه شدگان این صندوق اجرا خواهد شد.

وی گفت: با اجرای این برنامه هر پزشک خانواده ۲۵۰۰ تا چهار هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهد و به عنوان مشاور در کنار آنان خواهد بود و هزینه این بیمه شدگان به صورت سرانه و نه ویزیت به پزشک خانواده پرداخت می شود و اگر این بیمه شدگان مستقیم به پزشک متخصص مراجعه کنند کل هزینه را خودشان باید پرداخت کنند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در پاسخ به پرسش درباره تعرفه های پزشکی سال آینده گفت: پیشنهاد سازمان بیمه سلامت برای تعرفه های پزشکی سال آینده، افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی است که البته با بررسی پیشنهاد بقیه سازمانها در شورای عالی بیمه تلاش می شود تا قبل از شروع سال ۱۴۰۰ در دولت تصویب و ابلاغ شود.

ناصحی افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون حدود ۱۱۰۰ میلیارد تومان برای خدمات تشخیصی و درمانی سرپایی و بستری کرونا برای بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت پرداخت شده و حدود ۲۴۷ هزار از این بیماران بستری شدند. البته این هزینه از محل صرفه جویی ها تامین شد زیرا بودجه اختصاصی برای کرونا نداشتیم و برای پوشش واکسن کرونا نیز تاکنون بودجه و دستورالعملی ابلاغ نشده است.

وی گفت: برنامه حذف دفترچه بیمه سلامت شروع شده، از سال آینده این دفترچه ها تک برگی می شود و با این کار حدود ۸۰ میلیارد تومان از هزینه ۱۰۰ میلیارد تومانی صدور دفترچه بیمه در سال کاهش پیدا می کند و از شهریور سال ۱۴۰۰ کل دفترچه های کاغذی حذف می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه