سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

آغاز فرآیند بازدید ایمنی و پایداری ساختمان های دولتی و خصوصی

کلان شهرها موظف شدند حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۱ نسبت به راه اندازی سامانه بر خط مانیتورینگ ایمنی و آتش نشانی اقدام کرده و ساختمان ها و اماکن تعیین شده را به سامانه مذکور متصل و از این طریق تمام ساختمان های مورد نظر را پایش کنند.

آتش سوزی

 به گزارش خبرگزاری موج،  مجتبی یزدانی در نشستی مشترک که در راستای  بحث ایمن سازی ساختمان های دولتی عمومی، غیردولتی و خصوصی برگزار شد گفت :  همه سازمان ها در یک دوره ۵ ساله دستورالعمل های ایمنی را دریافت و مطابق قانون باید نسبت به ایمن سازی ساختمان های مربوطه اقدام و تاییدیه ایمنی را از شهرداری های محل وقوع ساختمان دریافت کنند. 

وی با بیان این که این پیشنهاد به منظور افزایش ایمنی ساختمان های موجود و در حال بهره برداری وزارتخانه ها،سازمان ها و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی و سایر اماکن تجمعی تابع یا وابسته به بخش های دولتی،عمومی و خصوصی مطرح شده است، اظهار کرد: یکی از تاکیدات مهم این پیشنهاد این است که دستگاه های اجرایی مکلف اند ضمن بازدید، پایش و حفظ شرایط ایمن و پایداری آن مطابق تاییدیه ایمنی صادر شده نسبت به ایمن بودن ساختمان های مذکور یقین پیدا کنند.

به گفته وی شهرداری های کلان شهرها موظفند با استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و در یک دوره دو ساله و حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۱نسبت به راه اندازی سامانه بر خط مانیتورینگ ایمنی و آتش نشانی اقدام نموده و ساختمان ها و اماکن تعیین شده را به سامانه مذکور متصل و از این طریق تمام ساختمان های مورد نظر را پایش کنند و با انجام این مجموعه اقدامات ضریب ایمنی شهر افزایش خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه