سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

محمدجواد حق‌شناس:

تراکم‌ فروشی در تهران آغاز شد

محمدجواد حق‌شناس عضو شورای شهر تهران اعلام کرد: اعضا شورای عالی شهرسازی و معماری به جای متوقف ساختن روند تراکم فروشی در تهران بدون توجه به آثار فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی سقف تراکم‌های ساختمانی را به صورت فاجعه‌آمیز افزایش دادند.

یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای شهر تهران/حق شناس

به گزارش خبرگزاری موج، محمدجواد حق‌شناس عضو شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود در صحن امروز شورای شهر درباره شهرفروشی در پایتخت اظهار داشت:‌طرح جامع تهران، ری و شمیران به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری ایران رسیده و برای همه مراجع قضایی و شهرداری‌ها الزام آور بوده است و در حالی که از سال ۶۹ شهرهای ری، تهران و شمیران میراث‌دار طرح‌های ویرانگر شهرفروشی شده بود وزیران عضو این شورا در همکاری با شهرداری باز هم الزامات بدیهی و مقررات شهرسازی پایتخت را نادیده گرفتند و تصمیماتی در خصوص فروش گسترده شهرفروشی انجام دادند.

وی افزود: اعضا شورای عالی شهرسازی و معماری به جای متوقف ساختن روند تراکم فروشی در تهران بدون توجه به آثار فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی سقف تراکم‌های ساختمانی را به صورت فاجعه‌آمیز افزایش دادند.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: افزایش شدید جمعیت‌پذیری شهر برخلاف طرح جامع تفصیلی، رشد سرسام‌آور بهای زمین و مسکن در تهران و تغییر غیرقانونی کاربری‌های ارزی از دستاوردهای این تراکم‌فروشی بود.

حق‌شناس با بیان اینکه در هفته‌های اخیر شاهد بودیم رویکرد مخرب طرح تفصیلی و تراکم‌فروشی در دستور دولت قرار گرفته است گفت:‌پس از اعتراض به هشدارهای بیش از نیمی از اعضای شورای شهر درباره قانون‌شکنی‌های آشکار دولت در خصوص ملک جماران دولت به جای توجه به دغدغه قانونی شورای شهری‌ها و رعایت مصلحت شهر در یک گروکشی و زورگویی آشکار اقدام به تصویب مجوز بلندمرتبه‌سازی در محله جماران کرده است.

وی گفت: آیا آثار و تبعات اجتماعی و فرهنگی همچنین محیط‌زیستی و اقتصادی این شهرفروشی‌ها مطالعه و پیش‌بینی شده است؟ و چطور می‌شود در یک دوره شهرداری از دل ساختمان‌های سه تا چهار طبقه یک مرتبه صدها برج ۱۰ طبقه سر بلند کند.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: متأسفانه علیرغم تذکر شورای شهر تهران عدم محدودیت ارتفاع محله جماران شنیده شده است و مدیران شهرداری تهران با مسؤولان شورای عالی شهرسازی و مسؤولان نهاد ریاست جمهوری جلساتی را با رویکرد مغایر نظرات شورای شهر و مفاد طرح تفصیلی مبتنی بر صیانت از بافت قدیمی و سنتی جماران برگزار کرده است.

حق‌شناس تصریح کرد: تذکر شدید خود را به این رویه انفعالی شهرداری اعلام می‌کنم و پیگیری حقوق مردم و شهر را از حناچی مطالبه دارم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه