سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

آیت الله رئیسی:

هیچ کسی نباید به خود اجازه نقض قانون را بدهد

رییس قوه قضاییه گفت: هیچ کسی نباید به خود اجازه نقض قانون را بدهد، نقش مردم، دستگاه های اجرایی و نخبگان برای کاهش آسیب های اجتماعی و شکل گیری سبک زندگی اسلامی بسیار مهم است.

سفر رییس قوه قضاییه به استان آذربایجان شرقی/ رییسی

به گزارش خبرگزاری موج، آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس قوه قضاییه در "جلسه دیدار با نخبگان و نمایندگان اقشار خراسان شمالی" که چهارم دی ماه در محل استانداری برگزار شد، با بیان اینکه فضای مجازی همانند اتوبان است، اظهارکرد: همانطور که اتوبان برای تسهیل در رفت و آمد نیاز به نظم دارد  فضای مجازی نیز همین گونه است بنابراین باید در این فضا نیز نظم به خوبی برقرار شود.

رییس قوه قضاییه افزود: اگر افرادی شرور در فضای مجازی دنبال کلاه برداری، توزیع مواد مخدر و ... باشند، این امور خلاف قانون است و مدیریت فضای مجازی اقتدا می کند که این کارها در آن‌انجام نشود.

وی به نقش سازمان های مردم نهاد نیز اشاره کرد و ادامه داد: سازمان های مردم نهاد نقش بسیار مهمی را دارند و ما دستورالعمل هایی را برای سازمان های مردم نهاد جمع بندی و اعلام کرده ایم.

رییس قوه قضاییه بیان کرد: سمن ها و همه آنانی که دغدغه مردم را دارند، باید سخن آن ها شنیده شود.

رییسی گفت: توجه به سمن ها و آمران امر به معروف و نهی از منکر اگر مطالبه ای دارند، مطالبه اجرای قانون است و باید به آن ها میدان داده شود و برای اجرای سخن آن ها تلاش کرد.

وی در ادامه در ارتباط با رسیدگی به پرونده‌ها در دستگاه قضایی نیز اشاره کرد و گفت: زمان رسیدگی به پرونده ها در دستگاه قضایی کوتاه شده است.

رییس قوه قضاییه اظهارکرد: دستگاه قضایی هم بازرسی پنهان و هم بازرسی آشکار هم بر مجموعه خود و هم بر سایر بخش ها دارد و انجام نظارت ها امری ضروری است.

وی همچنین در ادامه گفت: برای ورود به نظام داری کشور و ارایه خدمات  باید ورود به صورت عادلانه باشد و توزیع ظرفیت و امکانات باید به صورت عادلانه صورت گیرد.

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: برای گسترش عدل توجه به قانون و قانونمداری مهمترین نکته است.

وی با بیان اینکه هیچ کسی نباید به خود اجازه نقض قانون را بدهد، افزود: نقش مردم، دستگاه های اجرایی و نخبگان برای کاهش آسیب های اجتماعی و شکل گیری سبک زندگی اسلامی بسیار مهم است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه