سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

صدور اخطار کتبی و پلمب ۵۵ واحد صنفی توسط پلیس امنیت

پس از بازدید ماموران پلیس امنیت عمومی پایتخت از دو هزار و ۴۱۰ واحد صنفی در نقاط مختلف شهر تهران ده واحد صنفی متخلف پلمب شد.

پلمب قهوه خانه

به گزارش خبرگزاری موج، با تلاش ماموران پایگاه نهم پلیس امنیت عمومی پایتخت از دو هزار و ۴۱۰ واحد صنفی در نقاط مختلف شهر تهران بازدید و در این خصوص ده واحد صنفی متخلف با دستور قضائی، پلمب شدند.

 برپایه این گزارش، یازدهم آذرماه ماموران دایره نظارت بر اماکن عمومی پایگاه نهم پلیس امنیت پایتخت در قالب چهار تیم با همکاری اداره بهداشت – شهرداری – اداره صمت – فرمانداری و بخشداری در سطح محدوده شهرری در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و سلامت عمومی مردم و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و با توجه به محدودیت‌های شدید در سطح شهر تهران از واحدهای صنفی نقاط مختلف پایتخت بازدید کردند.

گفتنی است، در این طرح، پلیس از دو هزار و ۴۱۰ واحد صنفی بازدید کرد و ۴۵متصدی متخلف واحدهای صنفی اخطار کتبی دریافت کردند.

همچنین، با هماهنگی‌های قضائی، ۱۰واحد صنفی که هیچ توجهی به پروتکل های بهداشتی نداشته و سلامت جامعه را به خطر انداخته بودند ، پلمب شدند.

لازم به ذکر است به ۹۴۵ نفر مراجعه‌کننده به واحدهای صنفی که بدون ماسک در این واحدها نیز حضور داشتند، تذکر لسانی استفاده از ماسک داده شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه