سرخط خبرها
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد

اقدامات انجام شده در زمینه شناسایی اموال قاچاقچیان و سوداگران مرگ

مدیرکل اموال و دارایی‌های ستاد مبارزه با موادمخدر اقدامات انجام شده در زمینه شناسایی اموال قاچاقچیان و سوداگران مرگ را تشریح کرد.

عملیات دستگیری پلیس دروغین در مشیریه

به گزارش خبرگزاری موج، محمدحسن جهان در جلسه کمیته شناسایی اموال و مبارزه با بنیان‌های مالی قاچاقچیان در ساری گفت: موادمخدر در دنیا به یک بحران اجتماعی تبدیل شده است که آسیب‌های فروانی را به دنبال دارد.

مدیرکل اموال و دارایی‌های ستاد مبارزه با موادمخدر تاکید کرد: تغییر الگوی مصرف موادمخدر از سنتی به صنعتی طی یک دهه گذشته نگران‌کننده است، در گذشته تعداد موادمخدر سنتی و صنعتی در دنیا، ۵۰ نوع بود ولی امروز به بیش از ۷۰۰ نوع رسیده است، موادی که باعث اختلالات در عملکرد روانی، جسمی و مغزی فرد می‌شوند.

دبیر شورا تاکید کرد: موادمخدر آنچنان آرام و بی صدا بر جسم و روان فرد مصرف‌کننده جا خوش می‌کند که هیچ معتادی آغاز اعتیاد خود را به یاد نمی‌آورد .

جهان تصریح کرد: برای جلوگیری از گسترش فاجعه اعتیاد باید جوانان را درک کنیم و در امر مبارزه و ضربه به بنیان‌های مالی و اقتصادی قاچاقچیان تلاش بیشتری کنیم.

همچنین احمد مظفری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، گزارشی در مورد اقدامات انجام شده در زمینه شناسایی اموال قاچاقچیان و سوداگران مرگ ارائه کرد و گفت: در حوزه برخورد قاطع و فراگیر با قاچاقچیان، باید در قوانین مرتبط با این حوزه تجدید نظر شود.

وی تاکید کرد: سوء استفاده قاچاقچیان از خلاهای قانونی، زمینه سوء استفاده بیشتر آنان را فراهم کرده است؛ به‌گونه‌ای که بیشترین تعداد وسایل نقلیه که به خاطر حمل موادمخدر توقیف می‌شوند به نام دیگران است و عملا زمینه برخورد سخت‌گیرانه با این قاچاقچیان فراهم نیست.

مظفری ابراز امیدواری کرد: با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر ضربه جدی به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان بیش از گذشته فراهم شود.

همچنین مدیرکل اموال و دارایی‌های ستاد با حضور در گلزار شهدای شهرستان ساری به مقام شامخ شهیدان به ویژه «شهید گرانقدر عبدالله عبدی» از شهدای عزیز مبارزه با موادمخدر ادای احترام کرد و یاد و خاطره بیش از ۳۸۰۰ شهید سرافراز عرصه مبارزه با موادمخدر را گرامی داشت و گفت: شهدا به‌عنوان قهرمانان اصلی این مرز و بوم، همان نام‌آورانی هستند که گاه در اوج بی نامی در آسمان‌ها مشهورتر از زمین‌اند.

جهان، شهادت را از برترین واژه‌های فرهنگ اسلامی و از مقدس‌ترین مفاهم الهی و اوج کمال انسان دانست و تصریح کرد: شهدا با ایثار و از خودگذشتگی خود، امنیت و آرامش را به کشور و ملت ایران هدیه کردند و ما همواره مدیون خون شهدا هستیم.

وی با اشاره به تغییر عرصه جنگ دشمنان از عرصه نظامی به عرصه فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد: جانثاری و از خودگذشتگی شهدای عزیز این ستارگان پرفروغ انقلاب را در مقابل نقشه های شوم دشمنان بیمه کرده است و برای حراست و حفاظت از دستاوردهای انقلاب ضرورت دارد تا همواره یاد و خاطره شهدا در زندگی مان ساری و جاری باشد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه