سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

وجود ۲۳ مدرسه مخصوص نابینایان در کشور

سید جواد حسینی از وجود ۲۳ مدرسه مخصوص نابینایان در کشور خبر داد و بیان کرد آموزش و پرورش یکی از وجوه مهم عادلانه شدن و دسترسی‌سازی جامعه است.

مدارس استثنایی

به گزارش خبرگزاری موج، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در برنامه‌ای که امروز به مناسبت روز جهانی نابینایان به صورت ویدئوکنفرانس و مجازی برگزار شد، اظهار کرد: معتقدیم که آرمان بشر ایجاد یک جامعه دوستدار انسان است و جامعه دوستدار انسان، جامعه دوستدار معلول و آسیب‌دیدگان جسمی ـ حرکتی است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به قانون جامع حمایت از معلولان، با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا قوانین جامع برای متناسب‌سازی و عادلانه‌سازی جامعه را به پیش ببریم، گفت: در این مسیر به دو نکته باید توجه داشت که آن هم برابری فرصت آموزشی برای آسیب‌دیدگان و معلولان و دسترسی پذیری به فضا، تجهیزات و امکانات آموزشی و پرورشی است.

حسینی با اشاره به روز عصای سفید، افزود: آموزش و پرورش یکی از وجوه مهم عادلانه شدن و دسترسی‌سازی جامعه است و در جامعه توسعه یافته، پیشرفته و کمال‌جو، جلوه آموزشی برای عادلانه‌سازی و کیفیت بخشی به نظام یاددهی ـ یادگیری توجه می‌شود یعنی باید کیفیت‌بخشی شود و مدارس همسو شکل بگیرد.

وی به تاریخچه آموزش نابینایان اشاره کرد و گفت: آموزش نابینایان به ۱۰۰ سال پیش باز می‌گردد و پس از آن به تدریج در استان‌های دیگر شکل گرفته است تا آنکه در سال ۱۳۶۹، اساسنامه سازمان استثنایی تصویب شد و از سال ۱۳۷۰ سازمان کودکان استثنایی مستقر شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه