تردد روان در تمام جاده های کشور

معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا صبح امروز از تردد روان در تمام جاده های کشور خبر داد.

جاده همدان

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ عین الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درخصوص آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: برابر گزارش‌های دریافتی گرچه صبح امروز در محدوده مهرویلا تا پل فردیس در آزادراه قزوین به کرج و محدوده پل فردیس تا پل کلاک در آزادراه کرج به تهران ترافیک نیمه سنگین داشتیم، اما به مرور با کاهش حجم ترافیک و اقدامات انجام شده از سوی ماموران پلیس راهور این مساله نیز حل شده و در حال حاضر تنها در مقاطعی از محور دچار ترافیک پرحجم هستیم و تردد روان در جریان است.

معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا ادامه داد: در دیگر جاده‌های کشور نیز مشکل ترافیکی خاصی وجود نداشته و تردد در حال انجام است.

وی درباره آخرین وضعیت جوی در جاده‌ها نیز گفت:  هیچ پدیده جوی در جاده‌ها گزارش نشده است و از این نظر مشکل خاصی وجود ندارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه