سرخط خبرها
  • واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
  • رامین رضاییان، در رده‌ هشتم خلاق‌ ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶
  • پرواز مستقیم تهران - دوبی از ۱۰ تیر ماه برقرار می‌شود
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی

واکنش پلیس فتا به کلیپ "پسر بچه معتاد"

رئیس پلیس فتا خراسان شمالی در واکنش به کلیپ "پسر بچه معتاد" در فضای سایبری از دستگیری عروس خانواده خبر داد.

پلیس فتا

به گزارش خبرگزاری موج، سرگرد یوسف شاکری با اعلام جزئیات این خبر گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و اعلام شکایت مبنی بر انتشار کلیپ ساختگی از استعمال مواد مخدر توسط فرزندش در فضای مجازی، پیگیری موضوع با جدیت تمام در دستور کار مأموران این پلیس قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه پس از بررسی‌های تکمیلی مأموران، مشخص شد که فرد ناشناسی با ساخت صفحه‌های متعدد، اقدام به انتشار این کلیپ در شبکه اجتماعی اینستاگرام کرده، افزود: با توجه به حساسیت موضوع، اظهارات شاکی و مستندات به‌صورت دقیق و کامل بررسی شد و با اقدامات اطلاعاتی کارشناسان پلیس فتا متهم که عروس خانواده بود، شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

سرگرد شاکری با بیان اینکه متهم در اظهارات خود در رابطه با چگونگی و هدف از ضبط و انتشار این کلیپ، اینگونه بیان داشت: با توجه به اینکه این کودک از اعتیاد عروس خانواده اطلاع پیداکرده بود توسط این زن مجبور به استعمال مواد مخدر می‌شود و هم‌زمان از این کودک فیلمی تهیه و تهدید کرده اگر برادر بزرگ‌تر یا پدر خانواده از این ماجرا مطلع شوند کلیپ را در فضای مجازی منتشر خواهد کرد.

رئیس پلیس فتا خراسان شمالی ادامه داد: متهم پس از انتقال به پلیس فتا در بازجویی‌های مأموران ضمن اعتراف به جرم خود اذعان داشت به دلیل اختلافات خانوادگی که وجود داشت اقدام به انتشار این کلیپ در فضای مجازی کرده است.

شاکری در پایان با تاکید بر اینکه پلیس فتا سایه سار امنیت در فضای سایبری است، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه اعمال مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.irبا کارشناسان این پلیس در میان بگذارند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه