سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رییس سازمان زندان‌ ها:

باید بتوانیم بخشی از دغدغه‌های زندانی را که مربوط به خانواده اوست رفع کنیم

رییس سازمان زندان‌ها اعلام کرد باید بتوانیم بخشی از دغدغه‌های زندانی را که مربوط به خانواده اوست رفع کنیم.

محمد مهدی حاج محمدی

به گزارش خبرگزاری موج، محمدمهدی حاج محمدی رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در جلسه انجمن حمایت زندانیان مرکز اظهار کرد: زندانیان بخشی از عائله تحت تکفل نظام هستند و همین موضوع مسئولیت ما را بویژه در رسیدگی به خانواده زندانیان سنگین‌تر می‌کند.

رییس سازمان زندان ‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و نوع نگرش ایشان نسبت به زندان و زندانی گفت: طبق فرمایش صریح ایشان نباید طوری عمل کنیم که خدای ناکرده زندانی و خانواده او به واسطه عملکرد ما در زندان فاسد و بیچاره شود.

وی بیان کرد: اگر بخواهیم در فرآیند اصلاح و تربیت که ماموریت اصلی ما در امر زندانبانی است موفق باشیم می‌بایست بخشی از دغدغه‌های زندانی را که مربوط به خانواده اوست رفع کنیم و البته بخش عمده آن به عهده انجمن حمایت است.

رییس سازمان زندان‌ها با بیان اینکه مراقبت از خانواده زندانی بخشی از فرآیند اصلاح و تربیت است، تصریح کرد: زندانی تا وقتی دغدغه خانواده و همسر و فرزند دارد نمی‌توان انتظار داشت آموزش‌های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان‌ها تاثیر کامل روی او داشته باشد؛ چرا که فکر و ذهن او درگیر خانواده است.

وی با تاکید بر نقش انجمن حمایت در رفع این دغدغه‌ها گفت: کار زندان زدن پابند است، اما کار انجمن‌های حمایت پایبند کردن زندانی به وسیله محبت است.

حاج محمدی خاطرنشان کرد: اگر ما بتوانیم در رسیدگی به امور خانواده زندانیان تمرکز بهتری داشته باشیم، می‌توانیم در اجرای ماموریت هایمان نیز موفق باشیم.

رییس سازمان زندان‌ها با تاکید بر پرهیز از امور سطحی و سطحی نگری گفت: همه فعالیت‌ها چه در زندان‌ها و چه در انجمن‌های حمایت از قبیل فعالیت‌های فرهنگی، اشتغال و... باید عمق داشته باشد تا شاهد تاثیرات بلند مدت آن در جامعه باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: گاهی یک اقدام و رسیدگی فوری و کمک حداقلی ما به خانواده زندانی از یک اتفاق ناگوار پیشگیری می‌کند.

وی تصریح کرد: مبادا تعلل ما در انجام وظایف موجب تحمیل آسیب به خانواده زندانی شود.

رییس سازمان زندان‌ها در پایان افزود: از ابتدای انقلاب حضور مردم در همه صحنه‌ها موجب گره گشایی بوده است؛ بنابراین در انجمن حمایت از زندانیان نیز باید به سمتی برویم که زمینه مشارکت بیشتر مردم و حضور گروه‌های جهادی بیشتر شود.

در ابتدای این جلسه جبار باقری مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان مرکز گزارشی از عملکرد این انجمن ارائه کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه