سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

علیرضا رشیدیان:

ارز زائران حج ۹۹ برای سال آینده حفظ می‌ شود

رئیس سازمان حج و زیارت خبر داد با موافقت هیات دولت ارز زائران حج ۹۹ برای سال آینده حفظ می ‌شود.

بدرقه زائران حج تمتع  ۱۳۹۸/ علیرضا رشیدیان

به گزارش خبرگزاری موج، در نشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که امروز به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: با موافقت هیات دولت، ارز اختصاص یافته برای زائران حج ۹۹ به صورت سپرده برای حج سال آینده باقی خواهد ماند.

رشیدیان گفت: با توجه به موافقت دولت محترم، هزینه ارزی زائرانی که امسال ثبت نام کرده و وجه آن را به صورت کامل واریز کنند برای حج آینده افزایش نخواهد یافت.

در این جلسه قربان میرزایی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت با بیان اینکه وجه دریافتی از مرحله اول ثبت نام زائران امسال برای خرید دو سوم دلار مورد نیاز تهیه و به حساب بانک مرکزی واریز شده است، گفت: مبلغ ریالی برای خرید باقیمانده هزینه ارزی از محل دریافت مرحله دوم وجه ثبت نام زائران تأمین خواهد شد.

اکبر رضایی سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت هم در این رابطه افزود: برای دریافت مرحله دوم وجه ثبت نام در روزهای آینده اطلاع رسانی انجام خواهد شد و زائران برای واریز این مبلغ آمادگی داشته باشند.

در ادامه این جلسه، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خواستار اطلاع رسانی به زائران خانه خدا، مدیران و روحانیون کاروان‌ها در این خصوص شد و اقدامات و پیگیری‌های انجام شده را در جهت حفظ حقوق زائر دانست.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین در آغاز این جلسه با اشاره به اینکه ششم ذیحجه ماه یادآور سالروز حج خونین است، اظهار داشت: در سال ۶۶ جمع زیادی از ضیوف الرحمن که میهمان پروردگار در سرزمین امن الهی بودند بدست عربستان به شهادت رسیدند.

وی همچنین با گرامیداشت سالروز شهادت امام باقر (ع) افزود: امام باقر و فرزند بزرگوارشان امام صادق (علیهماالسلام) احیاگر راه و روش پیامبر (ص) بودند و جهان اسلام بدلیل برخورداری از دانش این بزرگواران، مفتخر به داشتن فقه بسیار غنی و پرباری است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه