سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

هشدار هواشناسی / پیش بینی بارش برف در ۱۵ استان کشور

فردا (۶ اسفند) بارش برف را در استان‌های اردبیل، کردستان، همدان، شرق لرستان، شمال استان‌های چهار محال وبختیاری، کرمانشاه و ارتفاعات استان‌های تهران، مازندران، البرز، قزوین، سمنان، گیلان، غرب اصفهان و ارتفاعات کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان خواهیم داشت.

روز برفی در پارک نیاوران

به گزارش خبرگزاری موج،  سازمان هواشناسی  در اطلاعیه‌ای از کولاک برف و اختلال در ترددهای جاده‌ای و وزش باد شدید در بیشتر استان‌های کشور خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: با ورود سامانه بارشی به کشور از بعد ازظهر امروز (۵ اسفند) بارش برف در استان‌های جنوب غرب آذربایجان غربی، جنوب آذربایجان شرقی، جنوب اردبیل و ارتفاعات استان‌های تهران، مازندران، قزوین، البرز و غرب اصفهان پیش‌بینی می‌شود همچنین رگبار و رعد و برق و وزش باد در استان‌های خوزستان، ایلام، لرستان، جنوب همدان و کهگیلویه و بویراحمد خواهیم داشت.

امروز همچنین بارش باران گاهی همراه با رعد و برق در چهارمحال و بختیاری و نوار غربی اصفهان، مرکزی و قم دور از انتظار نیست.

بر اساس این اطلاعیه فردا (۶ اسفند) بارش برف را در استان‌های اردبیل، کردستان، همدان، شرق لرستان، شمال استان‌های چهار محال وبختیاری، کرمانشاه و ارتفاعات استان‌های تهران، مازندران، البرز، قزوین، سمنان، گیلان، غرب اصفهان و ارتفاعات  کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان خواهیم داشت.

در استان‌های ایلام، کرمانشاه، شمال غرب فارس، خوزستان، لرستان، همدان، اصفهان، چهار محال وبختیاری و  کهگیلویه و بویراحمد، رگبار و رعد و برق و وزش باد با احتمال تگرگ وجود دارد.

بارش باران نیز در استان‌های خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، سمنان، تهران، قم، کردستان، گیلان، مازندران، گلستان، قزوین، البرز، مرکزی و زنجان طی این روز ادامه خواهد داشت.

روز چهارشنبه (۷ اسفند) بارش برف و باران در استان‌های کرمانشاه، کردستان، شرق لرستان، همدان، زنجان، قزوین، قم، مرکزی، اصفهان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، گیلان، مازندران، تهران، البرز، سمنان و شمال غرب فارس دور از انتظار نیست و رگبار و رعد و برق و وزش باد با احتمال تگرگ در خوزستان، شمال فارس، لرستان و ایلام پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اطلاعیه سازمان هواشناسی فردا در استان‌های یزد و شمال خراسان جنوبی بارش باران خواهیم داشت و روز پنجشنبه (۸ اسفند) بارش برف و باران در خراسان رضوی خواهیم داشت.

از اینرو به دلیل فعالیت این سامانه بارشی در کشور لغزندگی جاده‌ها، اختلال در تردد محورهای مواصلاتی و آب‌گرفتگی معابر عمومی، بالا آمدن آب رودخانه‌ها، کولاک برف و کاهش دید به ویژه در گردنه‌ها و جاده‌های کوهستانی، بارش تگرگ در مناطق مستعد و وقوع صاعقه پیش‌بینی می‌شود بنابراین در تردد شهری و جاده‌ای احتیاط شود و خودروها به تجهیزات زمستانی مجهز شوند.

سازمان هواشناسی همچنین در ادامه اطلاعیه خود از وزش باد شدید طی فردا (۵ اسفند) در استان‌های اردبیل، گیلان و خوزستان و پس‌فردا (۶ اسفند) در استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان، یزد، شمال بوشهر، فارس، کرمان، خوزستان و جنوب اصفهان خبر داده است. روز چهارشنبه (۷ اسفند) نیز وزش باد شدید را در استان‌های فارس، یزد، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال بوشهر، شرق سمنان، کرمان و شرق هرمزگان خواهیم داشت.

طی روز پنجشنبه (۸ اسفند) نیز وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و نیمه شرقی کرمان رخ می‌دهد بنابراین احتمال آسیب به گلخانه‌ها و سازه‌های موقت وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه