سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

جهانپور:

آزمایش ایرانیان بازگشته از ووهان چین منفی بود / تکذیب ورود کرونا به کشور

مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: ۵۶ مسافر که از ووهان چین به کشور بازگشتند در قرنطینه هستند و آزمایش نخستین همه این افراد منفی بوده و تاکنون هیچ موردی درباره ورود ویروس کرونا به کشور مشاهده نشده است.

ویروس کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، کیانوش جهانپور، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت در خصوص شایع ورود ویروس کرونا به کشور گفت:‌ تاکنون هیچ موردی درباره ورود ویروس کرونا به کشور مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: 56 مسافر که از ووهان چین به کشور بازگشتند در قرنطینه هستند و آزمایش نخستین همه این افراد منفی بوده و بر اساس پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بین‌المللی در قرنطینه خواهند بود و حال عمومی آنها خوب است و هیچ علامتی در خصوص ویروس کرونا ندارند.

مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات پیشگیرانه وزارت بهداشت در جلوگیری از ورود ویروس کرونا به کشور، خاطرنشان کرد: همه مسافرانی که از مرزهای هوایی، زمینی و دریایی وارد کشور می‌شوند، مورد کنترل قرار می‌گیرند؛ ضمن اینکه اسکنرهایی در ۳۶ مرکز در مرزهای هوایی، زمینی و دریایی نصب شده و افراد مورد کنترل قرار می‌گیرند.

جهانپور درباره اینکه چرا «تعداد جانباختگان مبتلا به ویروس کرونا در جهان در حال افزایش است؟»، بیان داشت: ابعاد این بیماری کاملاً شناخته شده نیست و ممکن است افرادی که مبتلا شده و وارد هفته دوم وسوم دوره ابتلا می‌شوند، این افراد دچار مرگ شده و این موضوع در هفته دوم و سوم مشاهده می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه