سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

جهانگیر:

پرونده بازداشتی‌های اعتراضات اخیر به سرعت رسیدگی شده است

رییس سازمان زندان‌ها در پاسخ به پرسشی درخصوص آمار بازداشتی‌های اغتشاشات اخیرگفت: به سرعت به پرونده آنها رسیدگی شده است. اکنون تعداد بسیار کمی از این اغتشاشگران در بازداشت هستند.

علی اصغر جهانگیر رییس سازمان زندانهای کشور

به گزارش خبرگزاری موج،  اصغر جهانگیر ، رییس سازمان زندان‌ها در حاشیه جلسه شورای عالی قوه قضاییه در جمع  خبرنگاران در خصوص بررسی وضعیت پرونده تمام زندانیان و تسریع در امور آنها اظهار کرد: این طرح در حال اجرا است، به طوری که از اوایل هفته در استان خراسان رضوی آغاز شده و تمام زندانیان چهره به چهره وضعیت‌شان بررسی خواهد شد. زندانیانی که شرایط تخفیف را داشته باشند، به آنها ابلاغ خواهد شد و می توانند در قالب این طرح از زندان آزاد شوند.

جهانگیر گفت: تا این لحظه ۴ هزار نفر توانستند از این طرح استفاده کرده و آزاد شوند.

رییس سازمان زندان‌ها در پاسخ به سوالی در مورد "آمار بازداشتی‌های اغتشاشات اخیر" گفت: به سرعت به پرونده آنها رسیدگی شده است. اکنون تعداد بسیار کمی از این اغتشاشگران در بازداشت هستند و آمار تعداد آنها همانی است که آخرین بار از سوی سخنگوی قوه قضاییه اعلام شده و آمار جدیدی اکنون در دست نیست.

جهانگیر در پاسخ به سوالی در  مورد انتقال زندانیان از ندامتگاه اوین به تهران بزرگ و گلایه بسیاری از آنها گفت: انتقال زندانیان برای متهمان در نظر گرفته شده است تا امکان تردد به شعب برایشان راحت تر شود و در بحث ارتباط خانواده‌های آنها و وکلایشان این طرح مطرح شده تا سریع تر و راحت تر خدمات بگیرند؛ لذا این طرح در سطح استان تهران به دلیل پراکندگی در این استان در نظر گرفته شده تا متهمان در ندامتگاه اوین حضور یابند و محکومان به ندامتگاه تهران بزرگ منتقل شوند.

وی گفت: قبلاً زیرساخت‌های آن فراهم شده، مشکلات فضای آن برطرف و قرار است فضای مناسبی برایشان در نظر گرفته شود. از نظر بهداشتی مسائل رعایت شده  و بازدید های متفاوتی انجام شده است و کمبودها اکنون برطرف شده اند.

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: بعد از اعلام آمادگی استان تهران، مرحله به مرحله اعزام زندانیان آغاز شده است. حتی دو تیم به ندامتگاه تهران بزرگ اعزام شده و با زندانیان از نزدیک گفت‌وگو کرده‌اند. مشکلی در این باره گزارش نشده است. حتی مشکلات شان نسبت به ندامتگاه اوین کمتر هم شده است و در مجموع راضی بودند.

 وی تصریح کرد: شاید یکی از علل مطرح شده در مورد مشکلات ندامتگاه تهران بزرگ، راه دور آن باشد و خانواده‌ها برای رفت و آمد با مشکلاتی روبرو باشند و به همین دلیل با اتوبوسرانی پیگیری کرده‌ایم و با شهرداری و استانداری نیز توافقاتی شده تا تسهیلاتی را در نظر بگیرند.

رئیس سازمان زندان‌ها در پایان گفت:  شاید خانواده‌ها در ایاب و ذهاب و رفت و آمدشان مشکل داشته باشند، به همین دلیل این موضوع بر عهده مجموعه شهرداری، استانداری و دولت است تا کمک کنند و زیرساخت های لازم را در نظر بگیرند. قانون گفته نه تنها اوین بلکه تمام زندانیان در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر باید به خارج از شهر منتقل شوند و در همین راستا این طرح دنبال می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه