سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

کیفیت هوای تهران ۱ بهمن ۹۸ ناسالم است/ شاخص کیفیت هوا به ۱۱۹ رسید

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر نیز با شاخص ۱۱۹ همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.

آلودگی هوای تهران

به گزارش خبرگزاری موج، لیلا نظری سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از آخرین وضعیت کیفی هوای تهران امروز سه شنبه ۱ بهمن ۹۸خبر داد و اظهار کرد: کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با شاخص میانگین ۱۱۸ در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار داشت و همچنین وضعیت کیفی هوای تهران در حال حاضر نیز با شاخص ۱۱۹ همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.

نظری گفت: پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای تهران حاکی از آن است که در صبحگاه روز سه‌شنبه (۱ بهمن ۹۸) در بیشتر مناطق پایتخت همراه با غبار صبحگاهی و گاهی مه رقیق، شاهد برقراری شرایط ناسالم (به‌ویژه برای گروه‌های حساس) خواهیم بود که عمدتاً ناشی از افزایش تردد خودروها و برقراری جو آرام همراه با انباشت آلاینده‌ها طی ساعات گذشته است.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران خاطر نشان کرد: در طی روز نیز با تداوم این وضعیت جوی، شرایط مناسب جهت پراکندگی آلاینده‌ها فراهم نخواهد شد و انتظار می‌رود در مناطق پرتردد کیفیت هوا در وضعیت نامطلوب باقی بماند.

وی افزود: بنابراین هم‌زمان با اوج ترافیک شبانگاهی و انباشت آلاینده‌ها در طی روز، غلظت ذرات معلق افزایش پیدا کرده و پیش‌بینی می‌شود شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس در بیشتر مناطق پایتخت برقرار گردد؛ هر چند در ساعات پایانی با وزش باد، احتمال پراکندگی آلاینده‌ها وجود خواهد داشت.

نظری بیان کرد: صبح روز چهارشنبه (۲ بهمن ۹۸) با آغاز تردد خودروها و عدم وزش باد مؤثر، برقراری شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس دور از انتظار نخواهد بود.

سخنگوی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پایان گفت: در طی روز با افزایش سرعت باد و گاهی بارش پراکنده شرایط برای بهبود کیفیت هوا فراهم خواهد شد و بنابراین در اواخر وقت چهارشنبه در بیشتر مناطق شهر تهران برقراری شرایط مطلوب پیش‌بینی می‌شود، بااین‌حال در برخی مناطق پرتردد، با افزایش غلظت ذرات معلق و کاهش کیفیت هوا روبه‌رو خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه