سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

اسماعیلی:

خون حاج قاسم انقلابی دیگر به پا کرد

سخنگوی قوه قضاییه گفت: امروز مردم آمدند تا به دشمنان بگویند اگر شما از انقلاب ما می‌ترسیدید خون حاج قاسم انقلابی دیگر به پا کرد و به حق ما شاهد یک انقلاب عظیم به برکت خون حاج قاسم در ایران بودیم.

نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه - ۲۶ شهریور ۱۳۹۸

به گزارش خبرگزاری موج،  غلامحسین اسماعیلی ، سخنگوی قوه قضاییه در حاشیه حماسه بی‌نظیر ملت در پیمان با سرداران مقاومت که امروز با حضور چند میلیونی مردم تهران انجام شد، با اشاره به حضور گسترده مردم در تشییع پیکر سردار قاسم سلیمانی و همراهان وی اظهار کرد: مردم امروز در مراسم تشییع و تکریم شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهید مجاهد بزرگ ابومهدی، یاران و همرزمانش به صحنه آمدند و حماسه‌ای آفریدند که نشان دهند قدرشناس مردان مردی هستند که خدایی بودند و برای مردم جانفشانی می‌کردند.

وی با بیان اینکه امروز همه آمدند و اوج حماسه‌ای بود که به برکت خون و ارواح طیبه شهدا در ایران اسلامی رقم خورد، گفت: امروز صحنه‌ای در ایران خلق شد که فقط خون حاج قاسم می‌توانست آفریننده این حماسه بی نظیر باشد؛ امروز مردم آمدند تا به دشمنان بگویند اگر شما از انقلاب ما می‌ترسیدید خون حاج قاسم انقلابی دیگر به پا کرد و به حق ما شاهد یک انقلاب عظیم به برکت خون حاج قاسم در ایران بودیم.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: امروز همه مردم ایران نشان دادند که قدردان شهدا و پیرو راه شهیدان هستند.

اسماعیلی با بیان اینکه به برکت خون شهید حاج قاسم سلیمانی وحدت و انسجام بی نظیری در کشور به وجود آمد، اظهار کرد: امروز وحدت و انسجامی که شاید دشمن آن را هدف گرفته بود به برکت خون شهید حاج قاسم سلیمانی بسیار تقویت شد و این هم از الطاف خفیه الهی بود که اگر ما سرداری را از دست دادیم؛ اما راه و رسم، روش، فکر و اندیشه حاج قاسم سراسر ایران و بلکه سراسر جهان را در برگرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه