سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

شریعتمداری:

ایجاد کارآفرینی، جز با مشارکت مردم ممکن نمی‌شود

وزیر کار با اشاره به اینکه زمینه سازی برای کارآفرینی ماهرانه و خلاقانه یکی از نیاز‌های امروز جامعه ماست، گفت: ایجاد کارآفرینی در میان جوانان خلاق و خوش فکر، جز با مشارکت مردم ممکن نخواهد شد.

محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

به گزارش خبرگزاری موج، محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه پایان فصل اول مسابقه کارآفرینی میدون اظهار کرد: در بین جوانان، ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه‌ای وجود دارد که باید با مشارکت‌های مردمی و حمایت سرمایه گذاران به برنامه‌های تولید و اشتغال تبدیل شوند.

وی با اشاره به اینکه زمینه سازی برای کارآفرینی ماهرانه و خلاقانه یکی از نیاز‌های امروز جامعه ماست، تصریح کرد: ایجاد کارآفرینی خصوصا در میان جوانان خلاق و خوش فکر، جز با مشارکت مردم ممکن نمی‌شود و این برنامه توانسته است با دعوت از جوان‌های مستعد در زمینه کارآفرینی و کسب و کار این مهم را تحقق بخشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: برنامه سازی برای کارآفرینی و تولید و حضور در چنین برنامه هایی، شبکه سازی برای فعالان حوزه تولید را نوید می‌دهد و به این ترتیب افراد دارای ایده و فکر با کمک کسانی که سرمایه لازم را در اختیار دارند مورد حمایت قرار می‌گیرند تا با تبلیغات مناسب و استانداردسازی و برند سازی و همرسانی بازارها، توسعه لازم در زمینه کارآفرینی انجام شود.

وی با اشاره به لزوم گسترش فکر و ایده از طریق فعالیت‌های اجتماعی از جمله ساخت برنامه‌های تلویزیونی و همچنین استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی گفت: شاید برنامه سازی، سخت‌ترین نوع ایجاد اشتغال و کارآفرینی در حوزه کارآفرینی اجتماعی باشد.

شریعتمداری در ادامه این برنامه گفت: «جمعی از افراد، با دیدن این افکار خلاقانه اعلام آمادگی کرده اند که منابع مالی خودشان را در اختیار این طرح‌های نو قرار دهند و ما هم این آمادگی داریم که از فعالیت‌های کارآفرینانه‌ای که درآمد زایی داشته و اقتصادی باشند حمایت کنیم تا به این ترتیب کار و سرمایه گذاری در این عرصه‌ها آسان‌تر شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه امیدواریم این برنامه خوب صدا و سیما آغازی برای قدم‌های بزرگتری در مسیر توسعه کارآفرینی باشد، اذعان کرد: می‌دانم که روند کسب و کار در ایران به اندازه کافی تسهیل نشده و باید در این زمینه اقدامات بیشتری انجام دهیم تا فرآیند تبدیل ایده‌های خلاقانه به کسب وکار‌های تولیدی سرعت بیشتری بگیرد.

گفتنی است؛ پیش از این نیز نمایشگاهی از دستاورد‌های برنامه «میدون» برگزار شد. این برنامه در ۲۶ قسمت از شبکه سوم سیما پخش شد.

معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید حمایت کننده‌های این برنامه بودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه