سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

حناچی:

پورسیدآقایی دو بار استعفا داده بود

شهردار تهران گفت: پورسیدآقایی دو بار استعفا داده بودند و خواستار رفتن از این سمت شده بودند که ما هم به دلیل اصرار ایشان با این درخواست موافقت کردیم.

افتتاح بخش شرقی خط ۷ مترو تهران/ پیروز حناچی

به گزارش خبرگزاری موج،  پیروز حناچی ، شهردار تهران در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره اینکه در سه روز گذشته یکی از معاونین کلیدی شهرداری تهران در این معاونت حمل و نقل و ترافیک از سمت خود استعفا داده و استعفای ایشان هم پذیرفته شده است، دلیل این استعفا چه بود و جایگزین ایشان چه زمانی قرار است معرفی شود،‌ گفت: به هر تقدیر معاونت حمل و نقل ترافیک ، معاونت گسترده و وسیعی است که کارهای آن، کارهای سخت و بزرگی است.

وی ادامه داد: آقای پورسیدآقایی دو بار استعفا داده بودند و خواستار رفتن از این سمت شده بودند که ما هم به دلیل اصرار ایشان با این درخواست موافقت کردیم.

حناچی گفت: به هر ترتیب فشارهایی بر ایشان بود که ایشان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خسته کرده بود و ما هم به این نتیجه رسیدم که همچون مدیر یک تیم جای بازیکنان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تغییر دهیم تا به بهترین نتیجه و عملکرد برسیم.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگاری در باره اینکه شما صحبت از فشار بر روی آقای پورسیدآقایی کردید این فشار چه بوده و از جانب چه کسانی است، گفت: حوزه حمل و نقل و ترافیک موضوعات مرتبط با طرح ترافیک، اتوبوسرانی،‌ تاکسیرانی، مترو، مدهای حمل و نقل و بسیاری از چیزهای دیگر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شامل می‌شود که هر کدام اینها به دلیل گستردگی و فشار کار یک مدیر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خسته می‌کند.

حناچی در پاسخ به این سوال که آیا یوسف حجت قرار است معاون بعدی حمل و نقل و ترافیک باشد گفت: به هر تقدیر ایشان امروز سرپرست این معاونت هستند و کارهای اولیه در حال انجام است تا بقیه اقدامات صورت گیرد.

شهردار تهران همچنین در پاسخ به یکی سوال خبرنگار دیگر که از وی در مورد زمان ارائه لایحه بودجه شهرداری‌پرسید، گفت: ما ابتدا یک متمم بودجه برای سه ماهه پایانی سال باید به شورای شهر ارائه کنیم؛  پس از آن قطعا به سرعت لایحه بودجه سال ۹۹ را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ارائه خواهیم کرد.

یکی از خبرنگاران خطاب به پیروز حناچی شهردار تهران گفت: بعد از گران شدن بنزین و سهمیه بندی آن تردد با وسایل حمل و نقل عمومی و مترو افزایش یافته است و همین امر باعث برخی نارضایتی های مردم شده است و می گویند چرا مدیران خودشان از حمل و نقل عمومی استفاده نمی کنند تا بدانند مردم در چه مشقتی قرار دارند.

حناچی در پاسخ به این فرد گفت: اتفاقاً شما که خبرنگار هستید باید بدانید که من روزهای سه شنبه با حمل و نقل عمومی سفر می کنم تا فرهنگ استفاده از حمل و نقل عمومی بالا برود و هم مشکلاتی که شما می‌گویید را ببینم.

شهردار تهران همچنین درباره سرنوشت پولی که مردم در حساب یکی از شرکت‌های اجاره دوچرخه اشتراکی گذاشته اند، گفت: این پول برعهده آن شرکت است و به تعهداتش عمل خواهد کرد.

وی گفت: ما پولی به این شرکت نداده بودیم و فقط به آن فضا دادیم که بتواند این ایده را در شهر پیاده کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه