سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

حشمتی:

کلیه معاونت ها در راستای وظایف محوله با روحیه جهادی گام بردارند

رییس کل دادگستری استان تهران گفت: کلیه معاونت ها در راستای وظایف محوله با حدیت کامل و با روحیه جهادی گام بردارند تا ان‌شاءالله با برنامه ریزی دقیق در فرجه زمانی مناسب شاهد خروجی آن و متعاقبا ارتقای اعتماد عمومی نسبت به عدلیه باشیم.

محمد جواد حشمتی

به گزارش خبرگزاری موج، شورای معاونین دادگستری استان تهران با حضور اعضاء و به ریاست محمدجواد حشمتی ،  رییس کل دادگستری استان تهران در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست کل واقع در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) برگزار شد.

بر اساس این گزارش در ابتدای این جلسه، رئیس کل دادگستری استان تهران در سخنانی اظهار داشت: در جهت تحقق برنامه‌های تحولی قوه قضائیه لازم است از تمامی ظرفیت های قانونی در بخش های مختلف استفاده شود، لذا کلیه معاونت ها در راستای وظایف محوله با حدیت کامل و با روحیه جهادی گام بردارند تا ان‌شاءالله با برنامه ریزی دقیق در فرجه زمانی مناسب شاهد خروجی آن و متعاقبا ارتقای اعتماد عمومی نسبت به عدلیه باشیم.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر ما با دو معضل مهم اطاله دادرسی و افزایش جمعیت کیفری مواجه هستیم که اجرای عدالت را با مشکل روبرو ساخته است که با یک همگرایی منطقی در تمامی سطوح، می توان در جهت رفع معضلات فوق گام برداشت و به حصول نتیجه امیدوار شد. وی در این خصوص بر بازدید مستمر قضات و مدیران قضایی از زندانها تاکید کرد.

حشمتی افزود: استفاده بهینه از امکانات و رعایت صرفه جویی در کلیه زمینه‌ها با توجه به شرایط اقتصادی فعلی کشور و در عین حال رسیدگی منظم به وضعیت معیشتی همکاران قضایی و اداری به طرق قانونی می تواند در بالا بردن سطح بهره وری در تشکیلات قضایی بسیار موثر باشد.

در ادامه نشست تعدادی از اعضاء شورا به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مطالب مطرح شده در جلسه پرداختند و سپس چند تن از معاونین قضایی رئیس کل مورد تکریم و معارفه قرار گرفتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه