سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

حاجی میرزایی:

شورای نگهبان به مصوبه کاهش تنوع مدارس ایراد گرفته است

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا مصوبه تنظیم بخشی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی آموزش و پرورش در شورای نگهبان رد شده است؟ گفت: بله، شورای نگهبان به اکثر بندها ایراد گرفته است، بندهایی چون اختصاص یک درصد درآمد شرکتها، اجاره دادن واحدهای آموزشی، اعمال مدرک دوم فرهنگیان و کاهش تنوع مدارس که ملاحظاتی داشته و به مجلس برگشته است

نشست خبری وزیر آموزش و پرورش - ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

به گزارش خبرگزاری موج،  محسن حاجی میرزایی ،  وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم نواختن زنگ ملی استکبار ستیزی با تبریک این روز به دانش آموزان اظهار کرد: امروز، روز بزرگی است و در هر چهار رویداد رخ داده در آبان ماه ۴۳،۵۷،۵۸ و ۹۷ اتفاق افتاد به شکل آشکاری نقش دشمنی آمریکا علیه ایران آشکار است و نشان دهنده مقاومت ملی و پیروزی مردم ما در برابر آمریکاست گفت: آمریکا شدیدترین فشارها را متوجه ایران کرده است و امروز همه می‌دانند که این راهبرد تحریم و فشار شکست خورده است.

وی درباره ورود مفاهیم لانه جاسوسی به کتب درسی طبق فرامین رهبری اظهار کرد: در سندتحول بنیادین پیش بینی‌هایی برای تدوین محتوای کتب درسی متناسب با ساحتهای شش گانه شده است، امیدواریم به‌زودی در کتابهای درسی گنجانده شود. 

وی با بیان اینکه برای تربیت نسل نو که مهمترین ماموریت آموزش و پرورش است موکداتی در ساحت‌های مختلف از جمله سیاسی و اجتماعی پیش بینی شده است گفت: دانش آموزان باید درک روشنی از محیط اجتماعی پیرامونی خود داشته باشند. مقاومت ملت ایران حاکی از آن است که فرهنگ استکبارستیزی ریشه‌های محکمی دارد و همه حساس هستند که در برابر آمریکا یک صدا و یکپارچه حرکت کنند. این امر در برنامه ریزی درسی هم در دستور کار بوده و انجام خواهد شد. در همه مدارس تلاش‌هایی صورت می گرفته و تقویت خواهد شد.

* پاسخ وزیر آموزش و پرورش درباره ورود کتابهای درسی به بازار سیاه

وی در پاسخ به پرسشی درباره ورود کتابهای درسی به بازار سیاه افزود: با اخباری که دریافت کردم در برخی مدارس کتاب به طور کامل توزیع نشده بود که ما چند نوبت کنترل و تمام استان ها را بررسی کردیم و افرادی را برای رسیدگی به این موضوع مامور کردیم. 

حاجی‌میرزایی ادامه داد: آمار آنها که ثبت نام نکرده اند مشخص است و آنها شناسایی شده‌اند و با آنها تماس گرفتیم. برخی کلا ثبت نام اینترنتی انجام نداده بودند. برخی ثبت نام انجام داده بودند ولی مدارس جابجا شده بود. همچنین کوتاهی‌هایی از سوی برخی مسئولین مناطق داشتیم.

وی با بیان اینکه بیش از تعداد دانش آموزان با کاغذ یارانه‌ای کتاب چاپ کردیم وقیمت کتب ۴۰ درصد قیمت واقعی است و نیازی به مراجعه به کتابفروشی‌ها نیست، درباره فروش کتاب‌های درسی در میدان انقلاب به چندبرابر قیمت اظهار کرد: دستور دادم پیگیری کنند. ممکن است برخی از طریق برخی مناطق بیرون رفته باشد یا سرقت شده باشد اگر کپی هم شده باشد غیرقانونی است.

* امسال روش توزیع کتاب تفاوت کرده بود

وی افزود: امسال روش توزیع کتاب تفاوت کرده بود و برخی از آن خرسند نیستند و ممکن است فضاسازیها نشانه آن باشد اما اکنون اشکالات برطرف شده است. 

وی در پاسخ به اینکه آیا مصوبه تنظیم بخشی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی آموزش و پرورش در شورای نگهبان رد شده است؟ گفت: بله، شورای نگهبان به اکثر بندها ایراد گرفته است، بندهایی چون اختصاص یک درصد درآمد شرکتها، اجاره دادن واحدهای آموزشی، اعمال مدرک دوم فرهنگیان و کاهش تنوع مدارس که ملاحظاتی داشته و به مجلس برگشته است تا ببینیم چه اقداماتی انجام می دهد.

وزیر آموزش و پرورش درباره ایرادات وارد بر مصوبه کاهش تنوع مدارس ادامه داد: طبق رویه‌ای که بین مجلس و شورای نگهبان برقرار است به موضوعاتی که شورای عالی انقلاب فرهنگی ورود می‌کند مجلس نباید ورود کند و برعکس؛ به جهت اینکه مدارس سمپاد موضوعی است که شورای عالی انقلاب فرهنگی به آن وارد شده و اساسنامه آن را تصویب کرده، مورد ایراد گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه