سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

پیش بینی وضعیت آب و هوای کشور در چند روز آینده

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: شدت بارش‌ها از امروز (۴ آبان) تا فردا خواهد بود و طی فردا و پس فردا (۵ و ۶ آبان ) کاهش دما در اغلب مناطق کشور قابل ملاحظه است.

بارش باران بهاری در تهران

به گزارش خبرگزاری موج،  صادق ضیائیان ،  مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به این که سامانه بارشی فعال در کشور کماکان تا اواسط این هفته ادامه دارد، گفت: شدت بارش‌ها از امروز (۴ آبان) تا فردا خواهد بود. همچنین طی امروز بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در برخی مناطق بارش تگرگ پیش بینی می‌شود.

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به این که طی فردا و پس فردا (۵ و ۶ آبان ) کاهش دما در اغلب مناطق کشور قابل ملاحظه خواهد بود، تصریح کرد: این سامانه بارشی اکثر مناطق کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد و طی امروز بارش در آذربایجان شرقی، زنجان، نیمه شرقی کردستان، کرمانشاه، ایلام، جنوب لرستان، همدان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، اصفهان، البرز، قزوین، قم، استان تهران، خوزستان و گیلان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود.

به گفته ضیائیان، طی فردا استان‌های زنجان، شرق کردستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، اصفهان، لرستان، همدان، مرکزی، قم، قزوین، البرز، تهران، ارتفاعات شرقی البرز، خوزستان، شمال بوشهر، شمال فارس، گیلان، مازندران و گلستان تحت تاثیر این سامانه قرار  می‌گیرند و بر شدت بارش‌ها در این مناطق افزوده می‌شود.

وی با بیان این که بارش برف در ارتفاعات کشور به ویژه ارتفاعات البرز پیش بینی می‌شود، گفت: فعالیت این سامانه بارشی سبب اختلال در تردد شهری، مه گرفتگی و لغزندگی جاده‌های کوهستانی می‌شود. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها وجود دارد.

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع  سازمان هواشناسی تاکید کرد: با توجه به تعطیلات پیش‌رو و احتمال افزایش سفرها توصیه می‌شود که مسافران و دستگاه‌های ذی‌ربط تهمیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به عمل آوردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه