سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

حجت نظری:

املاک کسانی‌ که دارای قدرت بودند، تخلیه نشد

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر گفت: در بحث بازپس گیری املاک کسانی‌ که به قدرت وصل هستند، املاکشان تخلیه نشده اما املاک را از سمن‌ ها که دستشان به هیچ جا بند نبود، پس گرفتند.

حجت نظری عضو شورای شهر تهران

به گزارش خبرگزاری موج،  حجت نظری ، عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران در دیدار با معاونان امور اجتماعی و فرهنگی مناطق شهرداری تهران درخصوص عدم حضور معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران در این جلسه اظهار کرد: انتظار داشتم آقای جوادی یگانه امروز اینجا حضور داشته باشند چراکه جلسه ای مهم‌تر از این جلسه برای معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار وجود نداشت و با توجه به اینکه بسیاری از انتقادات مطرح شده و مسائل موجود متوجه ایشان است، لازم بود به احترام افراد حاضر هم که شده در این جلسه حاضر شده و به سوالات پاسخ می دادند، قطعا اطلاع ایشان از مشکلات و دغدغه‌های مدیران و معاونان می توانست کار و مدیریت خودشان را هم راحت تر کند که متاسفانه اینگونه نشد.

وی با اشاره به واگذاری و برون سپاری اماکن ورزشی اظهارکرد: بارها گفته‌ام که ما این آمادگی را داریم که بتوانیم مجموعه‌ها را در اختیار سازمان ورزش نگه داریم و از نگهداشت این مجموعه‌ها بخشی را در اختیار مناطق قرار دهیم اما الان بزرگترین مشکل ما این است که مجموعه‌ها یکی پس از دیگری برون‌سپاری می‌شود و این مساله در دوره آقای رباطی متاسفانه شتاب گرفته است به‌طوری که حتی مجموعه‌ای که ۱۰ سال برون سپاری نشده بود در این دوره هم در حال برون‌سپاری است.

* در شرایط فعلی مدیریت شهری تهران، برون سپاری کار عقلانی نیست

نظری با بیان اینکه در شرایط فعلی مدیریت شهری تهران، برون سپاری کار عقلانی نیست، گفت: نه فقط در حوزه ورزش بلکه در سایر حوزه‌ها هم برون‌سپاری کار درستی نیست چرا که امروز شهرداری تهران بالغ بر  ۶۵ هزار نیرو و ۱۱۰ هزار حقوق بگیر دارد و ما باید از ظرفیت آنان استفاده کنیم. در همین سازمان ورزش به اذعان آقای رباطی بالای ۳۰۰۰ نیرو داریم که به‌راحتی می توان کارها را به این نیروها واگذار کرد و من اصلا دلیل برون‌سپاری را نمی‌دانم.

رییس کمیته ورزش شورای شهر تهران ادامه داد: وقتی مجموعه‌ای برون سپاری می‌شود، ما نمی‌توانیم به بهره‌بردار بگوییم این تعداد سانس را در اختیار منطقه و ... قرار دهد. همین الان قرارداد خیلی از پیمانکاران با سازمان ورزش برای برون سپاری‌ها از همان اول سود ندارد، من مکررا از آقای جوادی یگانه خواستم که جلوی برون‌سپاری‌ها گرفته شود که او هربار قول داد اما هربار هم استنکاف کرد و نمی‌دانم چرا پاسخگو نیست.

وی ادامه داد: از طرف دیگر وقتی مجموعه‌ای برون‌سپاری می شود، بعد از تمام قرارداد اصطلاحا لاشه مجموعه به مدیریت شهری بازمی‌گردد و ما باید هزینه زیادی را صرف کنیم که آن مجموعه دوباره تعمیر و تجهیز شود.

نظری با تاکید براینکه در صورت واگذاری مجموعه‌های ورزشی به مناطق باز هم نباید اقدام به برون‌سپاری شود، گفـت: امکانات ورزشی شهر برای مردم است. مصوبه‌ای در شورای شهر تهران وجود دارد که زمین‌های چمن مصنوعی باید رایگان در اختیار مردم قرار بگیرد. همین حالا بگویید چند زمین چمن در محلات رایگان در اختیار مردم قرار گرفته است؟ درآمدهای آن‌ها چطور است و چگونه است که هم پول می‌گیرند و هم وضعیت امکانات و تجهیزات در این زمین‌ها نامناسب است. این درآمدها صرف چه اموری می‌شود؟

* واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی درست نیست

رییس کمیته مشارکت‌های شورای شهر تهران با اشاره به مراکز بهاران اظهارکرد: در مورد بهاران هم واگذاری به بهزیستی درست نیست. اگر بناست بهزیستی برون‌سپاری کند، خودمان برون‌سپاری می‌کنیم و آن را در اختیار سازمان‌های مردم نهاد قرار خواهیم داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از بی‌توجهی به وضعیت پارک آبی آزادگان در جنوب شرق تهران انتقاد کرد و گفت: در دوسال اخیر بنده دست کم سه بار مستقیما از این پارک بازدید و تاکید کردم که باید فکری به حال این پارک شود. اخیرا هم آقای محسن هاشمی از این پارک بازدید و مواردی مشابه را تاکید کردند. سوال این است که چرا کاری انجام نمی‌شود و باید با چه لحن و ادبیاتی با برخی از مدیران صحبت شود تا کاری را پیش ببرند؟

نظری با تاکید بر اینکه مدیران و معاونان شهرداری باید دغدغه بیشتری نسبت به موضوعات و مطالبات شهروندان داشته باشند،ظهارکرد: کارها را باید از دست جایی که پاسخگوی به مردم نیست، خارج کنیم واین اتفاق خوبی است. در مورد سرای محلات از زمانی که سراها دست مناطق افتاد وضعیت بهتر شده است و الان در حساب سراها موجودی هم هست اما آیا واقعا دنبال این هستیم که از حساب سراها بی‌حساب و کتاب برداشت شود؟ یکی از بدترین کارهای مدیریت شهری در دوره قبل، خودکفا کردن سراهای محلات بود چرا که عملا سراها از کسب مشارکت های مردمی دور شدند و به رقابت با یکدیگر افتادند. برخی از سراهای ما درآمد بسیار بالایی دارند که ما نمی‌دانیم کجا صرف می‌شود.

وی با اشاره به دستورالعمل مدارس نیز گفت: باید اداره کل آموزش شهروندی خیلی زود پیش‌نویس را ارائه می‌داد، نه حالا که سه هفته تا بازگشایی مدارس باقی مانده است. بسیاری از مناطق و مدارس این انتظار را داشتند که بتوانند زودتر با یکدیگر همکاری کنند و من  امیدوارم که خیلی زود این دستورالعمل اجرایی شود.

این عضو کمیسیون حقوقی و نظارت شورای شهر تهران به مساله بازپس گیری املاک شهرداری نیز اشاره کرد و گفت: در مورد املاک ما یک چالش اساسی داریم و شورا هم برای بازگشت این املاک مصوبه دارد. در مورد برخی از املاک مانند سرای محلات، مراکز بهاران و ... هم هیچ سیاست واحدی وجود ندارد و مکررا گزارش‌هایی دریافت می کنیم که معاونت پیگیر است این املاک را پس بگیرد تا احتمالا فروخته شوند و حقوق کارکنان را پرداخت کنند. در این حوزه باید کارگروهی داشته باشیم که به این موضع بپردازیم.

* سازمان املاک باید عادلانه برخورد کند

نظری ادامه داد: شش ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها به بدترین شکل ممکن در حال اجراست. متاسفانه در بازپس گیری املاک کسانی‌ که به قدرت وصل هستند یا دارای قدرت بودند، املاکشان تخلیه نشده اما املاک را از سمن‌ها و ... که دستشان به هیچ جا بند نبوده و زور و صدایی هم نداشتند، پس گرفته‌اند. در این زمینه سازمان املاک باید عادلانه برخورد کند و من تقاضا دارم کمیسیون در مورد املاک ورود جدی پیدا کند.

وی با اشاره به نامه یک ماه پیش خود به معاون فرهنگی اجتماعی شهردار تهران در مورد فضاهای مورد نیاز سازمان‌های مردم نهاد گفت: در این مورد حدود یک ماه پیش به آقای جوادی یگانه، نامه زدم و خواستم تا لیستی از تمام سمن‌هایی که درخواست فضا و یا تمدید فضای در اختیار برای فعالیت را داشتند، به ما بدهند تا ما در کمیسیون فرهنگی اجتماعی این موضوع را تعیین تکلیف و رسیدگی کنیم اما متاسفانه تا کنون هیچ پاسخی نیامده است در حالی که پاسخ همین نامه می‌تواند  بسیاری از مشکلات در این زمینه را حل و فصل کند.

عضو شورای شهر تهران از بی‌توجهی به نظر شورا و شهردار تهران در مورد مراکز بهاران نیز گلایه کرد و گفت: متاسفانه آقای جوادی یگانه در مورد مراکز بهاران چنان ورود می‌کنند که مدیریت شهری وارد چالش می‌شو.د کار را به جایی کشاندند که خود شهردار تهران به مساله ورود کرد. سه عضو از پنج عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران در این مورد موضع گیری کردند و آقای یگانه اصلا توجهی به این مساله نداشتند تا اینکه  شخص شهردار تهران به موضوع واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی ورود کرد و واگذار موقتا متوقف شد، اما گویا همچنان اراده واگذاری این مراکز وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه