سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده ها در ۱۴ مرداد اعلام شد

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: هم اکنون ترافیک در آزادراه کرج به تهران از پل فردیس تا پل کلاک و محدوده گرمدره نیمه سنگین است.

جاده

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ نادر رحمانی ،  رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درخصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده های کشور در ۱۴ مرداد گفت: طبق آخرین گزارش‌های دریافتی هم اکنون ترافیک در مسیر آزادراه قزوین به کرج از پایانه شهیدکلانتری تا پل فردیس و در ادامه آزادراه کرج به تهران از پل فردیس تا پل کلاک و محدوده گرمدره نیمه سنگین گزارش شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه طی شبانه ‌روز گذشته، تردد در محورهای برون‌شهری، نسبت به روز قبل ۳.۴ درصد کاهش یافته است گفت: سهم وسایل نقلیه سنگین ۱۴.۶درصد است. اوج تردد بین ساعات ۱۸ الی ۱۹ و کمترین تردد بین ساعات ۴ الی ۵ انجام شده است که هموطنان با آگاهی از این موضوع می‌توانند ساعات مناسب‌تری را برای سفر انتخاب کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه