سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

ایرج حریرچی خبر داد؛

تولید ۷۰ درصد میزان ریالی دارو در کشور

معاون کل وزارت بهداشت در گفت و گو با معاون وزیر بهداشت لبنان گفت: قبل از انقلاب، ۹۰ درصد داروی مصرفی وارداتی بود و از کشورهای غربی وارد می‌شد، اما امروزه ۹۷ درصد میزان مصرف عددی دارو و ۷۰ درصد میزان ریالی دارو را خودمان تولید می‌کنیم.

ایرج حریرچی

به گزارش خبرگزاری موج، ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت در نشست با ریاض فضل الله، معاون وزیر بهداشت لبنان و هیات بلند پایه با اعلام خیر مقدم و تبریک برای انتخاب جبق به عنوان وزیر بهداشت لبنان، با تاکید بر وابستگی قلبی ایران نسبت به کشور لبنان، گفت: کشور ایران در ۴۰ سال اخیر دستاوردها و پیشرفت‌های بسیاری را در حوزه‌های بهداشتی درمانی داشته بطوری‌که قبل از انقلاب، ۹۰ درصد داروی مصرفی وارداتی بود و از کشورهای غربی وارد می‌شد، اما اکنون ۹۷ درصد میزان مصرف عددی دارو و ۷۰ درصد میزان ریالی دارو را خودمان تولید می‌کنیم.

حریرچی با اشاره به اینکه ۸.۱۴ درصد تولید ناخالص ملی ما صرف بهداشت و درمان و ۱.۲ تولید ناخالص ملی کشورمان صرف دارو می‌شود، گفت: در حال حاضر با اتکاء به ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت میزان تولید دارو در کشورمان بیش از نیاز مصرف داخلی کشور است.

معاون کل وزارت بهداشت تصریح کرد: هر دو کشور می توانند با سرمایه گذاری بخش خصوصی و دولتی از ظرفیت‌های متقابل یکدیگر بهره ببریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه