سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها:

۲۵۰ استاد تبعات سیل های اخیر کشور را بررسی می کنند

رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها گفت: ۲۵۰ استاد در ۱۶ کارگروه تخصصی بابهره گیری از دانش خود و تجربه های جهانی، سیل های اخیر کشور را بررسی می کنند.

نیلی

به گزارش خبرنگار آموزش خبرگزاری موج، محمود نیلی احمدآبادی در دومین نشست خبری خود که عصر امروز چهارشنبه هستم خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار شد، به ارائه توضیحاتی حول محور گزارش ملی سیلاب ها پرداخت

رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها در آغاز سخنانش اظهار داشت: پس از گذشت حدود ۴۳ روز از صدور حکم رئیس جمهوری برای ریاست بر هیئت ویژه گزارش ملی سیلاب ها، همه توان خود را بکار گرفتیم تا با بهره گیری از ظرفیت های کارشناسی، تخصصی و علمی کشور این رویداد را بررسی کنیم که این تلاش منتج به این شد که در حال حاضر ۲۵۰ نفر از استادان با تخصص دانشگاه های کشور در کارگروه ها مشغول فعالیت هستند.

وی در ادامه افز.د: از ۲۵۰ نفر استاد متخصص این هیئت، حدود ۱۵۰ نفر جزو اعضای اصلی کارگروه ها و ۷۸ نفر به عنوان همکاران کارگروه فعالیت می کنند که این هیئت از دانش و تجربه استادان و متخصصان سیل زده نیز بهره برده است و  ۱۲۱ نفر از اعضای کارگروه ها از اعضای هیأت علمی دانشگاه های شهرستان هایی هستند که دچار سیل زدگی شده اند.

نیلی در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه ۱۶ کارگروه علمی تخصصی در حوزه سیلاب‌ها تشکیل شده است، ادامه داد: ۷۶ نفر از اعضای کارگروه‌ها از استان‌های خوزستان و فارس و لرستان و ایلام هستند که بطور مستقیم با سیلاب ها و مشکلات ناشی از آن درگیر بوده اند که این هیئت علاوه بر گزارش دقیق مشکلات سیلاب ها و آسیب شناسی، راهبردهای بسیاری هم برای کاهش خسارات در چنین رویدادی در آینده ارائه می کند.

رئیس دانشگاه تهران در بخش دیگری از اظهاراتش خاطر نشان کرد: دانشمندان در حوزه های علمی ظرفیت بالایی دارند که از این ظرفیت به خوبی بهره گرفته نشده است. این هیأت در تلاش است با مدیریت دانش و استفاده از داده های بدست آمده به نتایج مناسبی دست یابد.

وی اضافه کرد: حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار متن، خبر و فیلم که در عرصه سیلاب‌های اخیر کشور انتشار یافته، جمع آوری و برای بررسی دقیق‌تردر اختیار کارگروه ها قرار گرفت که از این میان ۱۷ گزارش جهانی در حوزه سیلاب ها جمع آوری شده که می تواند تجربیات خوبی ارائه کند.

نیلی احمد آبادیبا تصریح بر این نکته که این هیأت در نظر دارد در این حوزه همکاری های بین المللی خود را افزایش دهد، افزود البته تاکنون برخی از متخصصان خارجی و برخی استادان ایرانی مقیم خارج نیز برای همکاری اعلام آمادگی کرده اند که اولویت ما در ابتدا استفاده از دانشمندان و گروه های ایرانی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب ها در مرحله اول سوالات مربوط به سیلاب ها را شناسایی کرده است و در مرحله بعدی از نهادهای مختلف اجرایی نمایندگانی را دعوت خواهد کرد که تا کنون افزون بر ۸ هزار سوال به بیش از ۲۰۰ نهاد ارسال شده که پس از دریافت پاسخ ها امیدواریم گزارش دقیقی از پدیده سیلاب ها ارائه شود و این گزارش در آینده بتواند مانع خسارات جدی به کشور عزیزمان شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه