سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

حداکثر شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: حداکثر شهریه در مقاطع تحصیلی مختلف در دوره ابتدایی ۹ میلیون و۴۰۰، برای متوسطه اول ۱۱ میلیون و در متوسطه دوم ۱۵ میلیون تومان تعیین شده است.

آغاز سال تحصیلی در مدرسه ناشنوایان باغچه بان

به گزارش خبرگزاری موج، مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی  درباره وضعیت شهریه سال آینده مدارس غیردولتی اظهار کرد: میزان شهریه مدارس غیردولتی استان‌های تهران و البرز از امروز در سامانه مشارکت‌ها  قابل مشاهده است و حداکثر شهریه در مقاطع تحصیلی مختلف در دوره ابتدایی ۹ میلیون و۴۰۰، برای متوسطه اول ۱۱ میلیون و در متوسطه دوم ۱۵ میلیون تومان تعیین شده است.

زینی‌وند افزود: افزایش شهریه مدرسه به مدرسه و منطقه به منطقه متفاوت است و متناسب با الگوهای شهریه که  سرفصل های ماده ۱۶ قانون بوده،  افزایش شهریه را اعلام می‌کنیم. میزان افزایش شهریه برای سال تحصیلی آینده از حدود ۶ درصد تا میزان نرخ رسمی تورم که توسط بانک مرکزی اعلام می شود، نوسان دارد و بیش از این مبلغ افزایشی وجود نخواهد داشت.

وی بیان کرد: حدود ۲۰۰ مدرسه اطلاعات خود را  در سامانه شهریه وارد نکردند و سال‌های قبل این روال وجود داشت که معمولا بعد از اعلام شهریه مبلغ سقف افزایش را نیز دریافت می‌کردند، اما امسال به طور جدی وارد موضوع شدیم و بر اساس آن مدارسی که اطلاعات وارد نکردند، اجازه افزایش شهریه ندارند و باید مطابق سال گذشته  شهریه دریافت کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی  افزود: با توجه به اتصال سامانه مشارکت ها و سامانه سناد مدرسه ای که اطلاعات مشخص نکرده باشد،  قطعا در سامانه سناد هم اجازه ثبت نام ندارد به همین دلیل تا پایان خردادماه به این مدارس فرصت می دهیم تا اطلاعات شهریه را وارد کنند.

وی درباره تعیین نرخ شهریه سایر استان ها گفت: نرخ شهریه مدارس سایر استان‌ها به تدریج اعلام می‌شود و حداکثر تا ۱۵ خردادماه شهریه تمام مدارس اعلام خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه