سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

جریمه شیشه دودی غیر استاندارد خودروها چقدر است؟

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ از جریمه ۵۰ هزار تومانی خودرو‌های دارای شیشه‌های دودی غیرمتعارف خبر داد.

شیشه دودی

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ حسن عابدی جانشین پلیس راهور تهران بزرگ درباره برخورد پلیس با شیشه‌های دودی غیراستاندارد و غیرمتعارف خودروها گفت: ملاک پلیس برای برخورد با شیشه‌های غیرمتعارف خودرو این است که از فاصله ۳ متری داخل خودرو پیدا نباشد و اگر چنین باشد راننده خودرو مشمول اعمال قانون پلیس خواهد شد.

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ تصریح کرد: بنا بر بند ۲۱۱۴ جدول جرایم رانندگی مبلغ ۵۰۰ هزار ریال برای برخورد با شیشه‌های دودی غیرمتعارف تعیین شده است.

وی درباره اینکه آیا ماموران پلیس نسبت به اعمال قانون خودرو‌های داخلی و خارجی در حوزه شیشه دودی تبعیض قائل می‌شوند، گفت: شیشه‌هایی که در کارخانه دودی شده باشند، استاندارد لازم برای آن‌ها رعایت شده و به شکلی طراحی شده‌اند که داخل خودرو از فاصله ۳ متری آشکار است و این‌گونه نیست که مأموران پلیس راهور شیشه‌های خودرو‌های خارجی را اعمال قانون نکرده و شیشه خودرو‌های داخلی را که در کارخانه دودی تعبیه شده‌اند، جریمه کنند.

سرهنگ عابدی افزود: در هر خودرویی اعم از ایرانی یا خارجی، اگر نتوان از فاصله سه متری سرنشینان آن را تشخیص داد مشمول اعمال قانون پلیس خواهد شد؛ البته باید گفت که بسیاری از شیشه‌های دودی‌که به صورت غیرمتعارف هستند با برچسب‌ پوشیده شده‌اند که در این صورت باید راننده نسبت به رفع آن اقدام کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه