سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

روش مقابله با ویروس اچ آی وی کشف شد

در جریان اجرای عملیات درمانی کشف شده، ویروس اچ آی وی که خون را دچار عفونت کرده بود، شناسایی و با موفقیت نابود شد.

ویروس اچ آی وی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از فیوچریسم، روش‌های درمانی فعلی برای مقابله با ویروس اچ آی وی ، مبتنی بر مصرف داروهایی است که موجب مخفی شدن و توقف فعالیت‌های این ویروس می‌شود.

مشکل اساسی در این رابطه این است که به محض توقف استفاده از داروهای مذکور ویروس اچ آی وی فعالیت‌های خود را به شیوه‌ای تهاجمی مجدداً آغاز می‌کند.

از همین رو، روش‌های درمانی موجود برای مقابله با اچ آی وی باید در تمام طول عمر ادامه یافته و هرگز متوقف نشوند. اما محققان دانشگاه پیتسبورگ، روش تازه ای برای مقابله با ویروس مذکور ابداع کرده‌اند که نه تنها این ویروس موذی را از مخفیگاه خود در سلول‌های ایمنی بدن بیرون می‌کشد، بلکه می‌تواند ویروس یادشده را بکشد.

این روش درمانی ایمن ساز به MDC۱ شهرت یافته که نه تنها ویروس اچ آی وی را نابود می‌کند، بلکه قادر به نابودی ویروس دیگری موسوم به سی ام وی است که عامل ابتلای ۹۵ درصد مردم جهان به اچ آی وی است.

در جریان اجرای عملیاتی این روش درمانی، ویروس اچ آی وی که خون را دچار عفونت کرده بود، شناسایی و با موفقیت نابود شد.

محققان برای تکمیل این روش درمانی در تلاش برای تأمین منابع مادی هستند و معتقدند از همین طریق می‌توان روزی واکسن‌هایی تولید کرد که به جای داروهایی که باید روزانه توسط افراد مبتلا به اچ آی وی مصرف شوند، قابل استفاده خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه