سرخط خبرها
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد

علیرضا آوایی تاکید کرد

لزوم تقویت زیرساخت های علمی و انسانی در حوزه حقوق مالکیت فکری

وزیر دادگستری گفت: بر لزوم تقویت زیرساختهای علمی و انسانی در حوزه حقوق مالکیت فکری تاکید کرد و گفت: یکی از کارهایی که باید در این حوزه مورد پیگیری قرار گیرد، مردمی سازی و تهیه برنامه ملی مالکیت فکری از طریق اصلاح و تکمیل نگرش گروه های مرجع است.

سیدعلیرضا آوایی وزیر دادگستری

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت دادگستری، سید علیرضا آوائی وزیر دادگستری و رئیس شورای سیاستگذاری حقوق مالکیت فکری، امروز (سه شنبه ۲۷ آذرماه) در جمع اعضای این شورا با بیان اینکه نوع نگاهی که از سالها قبل در کشور وجود داشته است، وجود تعلقات صنفی و تعصبات سازمانی است، اظهار کرد: ما در وزارت دادگستری با توجه به ماموریت، شرح وظایف و بنا بر اقتضائات و شرایط حال حاضر کشور با پرهیز از چنین نگاهی، به چیزی جز منافع کشور فکر نمی کنیم و امیدواریم با تکیه بر تجارب کارشناسان حوزه حقوق مالکیت فکری و انگیزه های موجود، ظرف دو سال آینده بتوانیم قدمهای بزرگی برای ارتقای این حوزه برداریم.

وی کمک به تسریع فرآیند تجاری سازی اختراعات و اکتشافات را یکی از مهمترین اولویتهای وزارت دادگستری به عنوان مرجع ملی حقوق مالکیت فکری در کشور عنوان کرد و افزود: توسعه محاکم تخصصی در رابطه با دعاوی حوزه مالکیت فکری و استفاده از افراد متخصص این حوزه به عنوان مشاور در محاکم بدوی و تجدیدنظر از دیگر اقدامات مطلوبی است که می بایست مورد پیگیری قرار گیرند.

آوائی همچنین بر لزوم تقویت زیرساختهای علمی و انسانی در حوزه حقوق مالکیت فکری تاکید کرد و گفت: یکی از کارهایی که باید در این حوزه مورد پیگیری قرار گیرد، مردمی سازی و تهیه برنامه ملی مالکیت فکری از طریق اصلاح و تکمیل نگرش گروه های مرجع است که به تبع آن تغییر عملکرد نیز اتفاق خواهد افتاد.

وزیر دادگستری در این باره تصریح کرد: همچون بسیاری از کشورها که بحث آموزش مالکیت فکری در آنها پیش از ورود به دبستان آغاز می شود، می بایست فرهنگ مالکیت فکری در کشور فراگیر شود و دراین رابطه لازم است اهداف بلند مدتی را برنامه ریزی و اجرا کنیم و با شناخت دقیق از جایگاه بین المللی خود و متناسب با توانمندی های موجود، آنچنان که حق ماست خود را به دنیا معرفی کنیم.

 همچنین در این جلسه حکمت نیا، سرپرست معاونت حقوق مالکیت فکری وزارت دادگستری و دبیر شورای سیاستگذاری این مرجع، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد گذشته دبیرخانه این شورا از ساماندهی برنامه اقدام ملی برای تحقق حقوق مالکیت فکری در کشور خبر داد.

وی با بیان مطلب که دو قانون مهم حوزه مالکیت فکری در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد توضیح داد: برای تدوین قانون حقوق مالکیت صنعتی و قانون حقوق مالکیت ادبی و هنری از تمامی کسانی که در دستگاه های مختلف به نوعی صاحب نظر و عهده دار مسئولیت هستند دعوت به همکاری شده است.

بر اساس این گزارش علاوه بر کبکانیان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سایر نمایندگان دستگاه‌های عضو این شورا به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه