سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

سردار محسن فتحی زاده:

عملکرد مثبت پلیس باعث ایجاد تحکیم رابطه مردم و نظام می‌شود

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: عملکرد مثبت پلیس در کمک به مردم و جبران کم کاری دیگر دستگاه‌ها باعث ایجاد نگاه مثبت بین مردم و تحکیم رابطه مردم و نظام می‌شود.

سردار محسن فتحی زاده

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از سایت راهور، سردار محسن فتحی زاده جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا در مراسم اختتامیه دوره استانداردسازی و تعالی رفتار سال ۹۷ پلیس راهور ناجا با اشاره به این که ماموران پلیس راهور در تمام وضعیت‌های جوی به مردم خدمت می کنند افزود: تمام کارکنان پلیس نقش اثرگذاری در تامین امنیت و جهت دادن رفتارهای محیط، ایجاد نظم و امنیت دارند و امروزه نیاز جامعه این است که در تمام این عرصه‌ها فداکاری کنیم.

وی به تهدیدهای امنیتی اشاره کرد و گفت: تهدیدهای امنیتی که به کشور وارد می شود، کار پلیس را سنگین کرده است و پلیس هم تلاش کرده توانمندی خود را نشان دهد و همین موضوع باعث ایجاد رضایتمندی مردم شده است.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با تاکید بر این که نقش پلیس در تحکیم رابطه مردم با نظام بسیار تاثیرگذار است گفت: همه می دانیم مشکلاتی در جامعه و ضعف هایی در عملکرد دستگاه‌ها و مشکلات اقتصادی وجود دارد؛ همه این موارد باعث ایجاد تفکر منفی بین مردم می شود لذا عملکرد مثبت پلیس در کمک به مردم و جبران کم کاری دیگر دستگاه‌ها باعث ایجاد نگاه مثبت بین مردم و تحکیم رابطه مردم و نظام می‌شود.

وی گفت: پلیس راهور در کنار مسئولیتی که دارد برخورد رو در روی زیادی با مردم دارد و نگرش مردم نسبت به سایر بخش‌های پلیس به رفتار ماموران پلیس راهور با مردم بستگی دارد.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با تاکید بر این که باید سطح رضایتمندی مردم از پلیس افزایش یابد افزود: بنابراین تقویت رفتار محبت آمیز همراه با ادب و احترام به مردم در کنار اقتدار موضوعی است که ما باید آن را دنبال کنیم و تمام این موراد را با هم داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در اجرای ماموریت‌ها ممکن است ماموران پلیس بعضا رفتار نامناسبی با مردم  داشته باشند، افزود: ما باید رفتار نامناسب را تغییر دهیم.

جانشین معاون هماهنگ کننده ناجا با بیان این که زمانی که فردی دچار حوادث رانندگی می‌شود اگر ماموران پلیس با سانحه دیدگان با محبت رفتار کند این رفتار در ذهن مردم ماندگار می‌شود گفت: شرایط سختی در اجرای ماموریت‌ها داریم و امکانات کم است؛ اما باید در اجرای ماموریت‌ها تمام تلاش خود را به کار گیریم و فرمانده ناجا به دنبال این است که کمبود‌ها را تا جای ممکن جبران کند تا بتوانیم هم در زمینه معیشت و هم در زمینه تامین ابزار ماموریت‌ها، به کارکنان کمک کنیم.

وی با بیان اینکه با کمک ماموران راهور توانستیم تصادفات درون شهری را کاهش دهیم تصریح کرد: علی‌رغم این امر هنوز به اهداف خود در کاهش میزان جانباختگان تصادفات نرسیده‌ایم و در این زمینه نیازمند تلاش‌های بیشتری هستیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه