سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

پیش بینی وضع هوای کشور در روزهای آینده/ورود سامانه بارشی از مرز های غربی به کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید از فردا به تشریح وضعیت آب و هوایی کشور پرداخته و در ادامه نسبت به افزایش آلاینده ها و کاهش کیفیت هوا در شهرهای پرجمعیت هشدار داد.

باران پاییزی در میدان امام (ره) اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج، احد وظیفه مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اعلام کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی در دو روز آینده در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، افزایش آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به این‌که امروز تا ظهر پنج‌شنبه (۱۵ آذرماه) وزش باد گرم در سواحل دریای خزر و استان اردبیل پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: از فردا (۱۴ آذرماه) سامانه بارشی وارد کشور می‌شود و استان‌های واقع در شمال غرب و غرب کشور همچنین در روز پنج‌شنبه کل نیمه غربی کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد و سبب بارش باران و وزش باد و در مناطق کوهستانی و سردسیر شمال غرب، غرب و نقاط سردسیر واقع در البرز مرکزی و زاگرس مرکزی باعث بارش برف خواهد شد.

بارش باران در ۸ استان کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تاکید کرد: بارش‌ها در روز پنج‌شنبه (۱۵ آذرماه) در استان‌های ایلام، لرستان، برخی نقاط استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان، کرمانشاه، مرکزی و غرب اصفهان خواهد بود.

به گفته وظیفه غرب خلیج فارس پس فردا (۱۵ آذرماه) به سبب رشد ابرهای هم‌رفتی و بارش شدید باران مواج پیش‌بینی می‌شود.

وی تاکید کرد: سامانه بارشی روز جمعه (۱۶ آذرماه) قسمت‌های مرکزی، شمال شرق، شرق و بخش‌هایی از جنوب شرق کشور را نیز در برمی‌گیرد و به تدریج در روز شنبه (۱۷ آذرماه) از مرزهای شرقی خارج خواهد شد.

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان با اشاره به شرایط آب و هوایی تهران طی دو روز آینده، اظهار کرد: فردا ( ۱۴ آذرماه) آسمان تهران نیمه‌ابری، همراه با غبار محلی و در اواخر وقت این روز همراه با افزایش ابر خواهد بود. بیشترین و کمترین دمای تهران فردا ۱۴ و ۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. همچنین وضعیت جوی تهران پس‌فردا ( ۱۵ آذرماه) ابری در بعضی ساعات بارش باران و وزش باد با بیشترین و کمترین دمای ۱۴ و ۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه