سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

در پاسخ به موج مطرح شد:

اجبارهای قانون برای مناسب سازی نداریم

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: قانون کافی و با ضمانت اجرا برای مقابله با متخلفان از مناسب سازی شهری و ساختمان ها نداریم.

پیروز حناچی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری موج، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در رابطه با فرونشست های زمین عنوان کرد: فرونشست ها دلایل متعددی دارد از جمله برداشت بی رویه از منابع آب های زیر زمینی و یا وجود قنات های فرسوده و قدیمی و در برخی مناطق عبور زیر ساخت های شهری بدون بهره مندی از دستگاه های مکانیزه برای احداث از دلایل عمده فرونشست زمین است.

حناچی یادآور شد: ۱۰ سال قبل ساختمانی در سعادت آباد فرو ریخت و علت آن یک قنات بود و در حال حاضر اطلاعات دقیقی از زیر شهر نداریم و تکنولوژی برای آن عمق وجود ندارد و شبکه قنات های ما شناسایی شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در رابطه با سبک معماری ایرانی گفت: در پروژه های قابل الگو هزینه نما را پرداخت می کنیم و در اداره کل معماری برنامه ای برای احیای معماری ایرانی در نظر داریم.

حناچی در پاسخ به خبرنگار موج که پیرامون اجرای نامناسب مناسب سازی پرسید، اظهار کرد: مرز کنترل و مالکیت در کشور را مرز دیوارهای ملک می شناسیم در حالیکه در کشورهای دیگر حریم اطراف هم جز مسئولیت های مالک است و شهرداری در همه حیطه ها وظیفه ندارد و در رابطه با مناسب سازی و الزامات اجرایی قوانین کافی نداریم.

وی در همین رابطه افزود: شیوه نامه مناسب سازی در حال ابلاغ است و بخشی از شهر در گذشته شکل گرفته و اصلاح آن زمان می برد و برخی از پروژه های ساختمانی که بهره برداری می شود و توسط شهروندان احداث می شود و پاره ای از ساختمان ها دولتی است که مقررات احداث جداگانه ای دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه