سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

اختصاصی موج:

۹۲ میلیون یورو و خرید قطعات ۷۰ واگن جدید شهری/تمدید LC خرید واگن ها در بانک شهر

معاون حمل و نقل شهرداری تهران از تمدید LC خرید واگن های جدید در بانک شهر خبر داد و گفت: با اعتبار ۹۲ میلیون یورویی قطعات ۷۰ واگن جدید خریداری شده و در گمرک بندرعباس است.

محسن پورسید آقایی

سید محسن پورسید آقایی در گفتگو با خبرنگار شهری خبرگزاری موج، از ورود واگن های جدید به کشور خبر داد و افزود: ۷۰ واگن جدید خریداری کردیم که وارد شده و قطعات آن در گمرک بندرعباس است.

وی خاطر نشان کرد: مقرر است این قطعات در شرکت واگن سازی تهران، تبدیل به واگن شود.

معاون شهردار تهران همچنین با اشاره به گشایش LC خرید قطعات واگن های جدید اشاره کرد و افزود: مهلت LC گشایش شده، گذشته بود و هفته گذشته با تمدید آن در بانک شهر، قطعات تا پایان آبان از گمرک ترخیص می شود.

پورسید آقایی خاطرنشان کرد: در شرکت واگن سازی با احداث این واگن ها می توان هر ماه یک قطار شهری و در نهایت ۱۰ قطار هفت واگنه را تحویل قطار شهری داد.

وی تصریح کرد: ۱۰ قطار جدید با قرارداد ۹۲ میلیون یورو با قرارداد شرکت سازنده چینی وارد کشور شده است.

معاون حمل و نقل شهرداری تهران با یادآوری تفاهم نامه جدید مترو و سازمان بهینه سازی مصرف سوخت، گفت: یکی از شروط بهره مندی از یارانه صرفه جویی سوخت به مترو علاوه بر افزایش سفر با به مترو خرید واگن های جدید بود که وزارت نفت به ازای هر افزایش سفر ۹.۸ سِنت از محل صرفه جویی در سوخت فسیلی به مترو پرداخت کند.

پورسید آقایی تصریح کرد: دریافت مبلغ خرید واگن های جدید ممکن است زمان قابل توجهی را صرف کند چرا که وزارت نفت به ازای هر مسافر بیشتر در افزایش سفرها مبلغی را به عنوان صرفه جویی در نظر خواهد گرفت.

نویسنده:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه