سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

فرمانده ناجا تاکید کرد

پلیس مسئول امنیت، آرامش و نظم در جامعه است

فرمانده ناجا، در افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی با تاکید بر برقراری نظم در جامعه و حفظ ارامش شهروندان گفت پلیس مسئول امنیت، آرامش و نظم در جامعه است و ناجا نیز خود را در خدمت مردم برای حفظ جان، مال و ناموسشان می‌ داند.

سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار حسین اشتری، فرمانده ناجا، در افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی که امروز، دوشنبه ۹ مهر، در مصلای تهران آغاز به کار کرد، در رابطه با ایجاد امنیت و تلاش ناجا برای برقراری امنیت گفت: پلیس مسئول امنیت، آرامش و نظم در جامعه است و ناجا نیز خود را در خدمت مردم برای حفظ جان، مال و ناموسشان می‌ داند. نیروی انتظامی در بیش از هشت هزار و ۷۵۰ کیلومتر مرز آبی و خاکی حضور دارد. 

فرمانده ناجا در بخش دیگری از سخنان خود به امنیت جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: امنیت جمهوری اسلامی ایران یک امنیت باثبات و مثال‌زدنی است. در این منطقه پرتلاطم که تروریست‌ها در آن حضور دارند ما یک امنیت باثبات داریم. متاسفانه امروز کشورهایی که شعار مبارزه با تروریسم را می‌دهند، از گروه‌های تروریستی حمایت می‌کنند و شاهد مثال این سخنان هم نیز حمایت گروه‌های صهیونیستی و آمریکایی از جیره‌خواران تروریست از عراق و سوریه است. آنها می‌خواهند ناامنی را به منطقه بیاورند اما می‌بینیم که کشورمان از چه امنیتی برخوردار است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این منطقه پرتلاطم یک کشور امن و جزیره ثبات است، گفت: گروهک‌های تروریستی در برابر این اقتدار و امنیت به جایی رسیده‌اند که دست به حرکت‌های کور و مذبوحانه در اهواز زدند و دیدیم تعدادی تروریست چطور به مردم بی‌دفاع حمله کردند. این کار بسیار خفیف و البته ناجوانمردانه بود و حتما رزمندگان اسلام کمااینکه انتقام گرفتند باز هم مشت محکمی بر دهان این تروریست‌ها خواهند زد.

پیشی گرفتن ناجا از مجرمان در استفاده از تکنولوژی/ روش های سنتی برای جرائم کنونی قابل اجرا نیست

اشتری بر ضرورت استفاده از فناوری روز در ناجا تاکید کرد و گفت: استفاده از فناوری‌ها و تجهیزات روز جز برنامه‌های همیشگی ناجا بوده چرا که جرائم و مجرمان همیشه از دانش و تجهیزات روز استفاده می‌کنند و البته همواره پلیس چند قدم از آنها جلوتر است.

وی با بیان اینکه نمی‌توان برای برخورد با جرائم از روش‌های سنتی ۱۰ سال قبل استفاده کرد، گفت: در همین راستا نیز پلیس از تجهیزات روز استفاده می‌کند و این نمایشگاه نیز با همین هدف برگزار شده البته بنا به دلایلی بخشی از امکانات و تجهیزات ما در این نمایشگاه به نمایش درنیامده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه