سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس

میانگین عمر پروژه ها را به ۷۰ سال می رسانیم

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: میانگین عمر مفید مدارس حدود ۴۰ سال است و از آنجا که پروژه های احداثی قبل از سال ۶۰ مطابق آئین نامه زلزله احداث نشده اند نیازمند تخریب و نوسازی هستند.

رخشانی مهر

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، رخشانی مهر در مراسم اهداء ۱۱۰ مدرسه بنیاد برکت به مناطق محروم بیان کرد: امسال ۸ هزار کلاس درس توسط نوسازی مدارس افتتاح شد و پروژه های بنیاد برکت را در احداث مدارس جز آمار اهدا مدارس توسط خیرین محسوب می کنیم.

وی ادامه داد: اهمیت این جلسه توجه به امور خیر و حوزه مهم آموزش است.

رخشانی مهر ادامه داد: یکی از دلایل عقب افتادگی کشور کم توجهی به حوزه آموزش و پرورش است.

وی خاطر نشان کرد: سرانه فضای آموزشی قبل از انقلاب یک و نیم متر بود و هم اکنون به ۵.۵ متر رسیده و همچنان شرایط مطلوبی نداریم با وجود اختصاص اعتبار قابل توجهی که به حوزه عمرانی اختصاص یافته با سرانه جهانی ۸.۴ متر فاصله داریم.

رئیس سازمان نوسازی مدارس افزود: ۱۱ استان کشور از نظر سرانه فضای آموزشی کمتر از خط میانگین است و کمتر از ۳ متر سرانه فضای آموزشی برای دانش آموزان وجود دارد.

رخشانی مهر همچنین در خصوص مدارس در حال تخریب بیان کرد: در برنامه پنجم توسعه ۹۰ هزار میلیارد برای تخریب و بازسازی مدارس اختصاص یافت و آمار ۷۰ درصدی مدارس نیازمند تخریب و مقاوم سازی به ۳۹ درصد کاهش یافت.

وی همچنین گفت: میانگین عمر مفید مدارس حدود ۴۰ سال است و از آنجا که پروژه های احداثی قبل از سال ۶۰ مطابق آئین نامه زلزله احداث نشده اند نیازمند تخریب و نوسازی هستند.

رئیس سازمان نوسازی تاکید کرد: تلاش می کنیم میانگین عمر پروژه ها را به ۷۰ سال برسانیم و دانش آموزان از این پروژه ها بهره مند شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه