سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیر عامل موسسه ثامن‌الحجج زندانی شد

مدیر عامل موسسه مالی اعتباری ثامن‌ الحجج با تشدید قرار وثیقه و عجز از ناتوانی قرار صادره، بازداشت و راهی زندان شد.

دادگاه+قوه قضاییه

به گزارش خبرگزاری موج، نهمین جلسه رسیدگی به پرونده موسسه مالی و اعتباری ثامن‌الحجج در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی باقری و با حضور متهم ردیف اول پرونده، وکلای مدافع وی و جمعی از مالباختگان و سپرده‌گذاران این موسسه برگزار شد.

در پایان این جلسه، قاضی باقری قرار وثیقه متهم ردیف اول این پرونده را به ۴ هزار میلیارد تومان افزایش داد و این قرار را به متهم ابلاغ کرد.

مدیر عامل موسسه مالی اعتباری ثامن‌ الحجج که متهم ردیف اول این پرونده هم محسوب می‌شود، با تشدید قرار وثیقه و عجز از ناتوانی قرار صادره، بازداشت و راهی زندان شد.

قاضی پرونده علت تشدید قرار وثیقه را درخواست تعدادی از سپرده‌گذاران و تصمیم هیئت قضایی عنوان کرد.

پرونده ثامن‌الحجج که پیشتر ارزش ریالی آن ۱۲ هزار میلیارد تومان اعلام شده، ۳۶۰ شاکی و ۳ متهم دارد که به گفته سخنگوی قوه‌قضاییه، متهم ردیف سوم از همان ابتدای تشکیل پرونده متواری بوده و کیفرخواست وی نیز به صورت غیابی صادر شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • ناشناس

    دورد بر این قضات شجاع و مطمئن دستگاه قضایی که آبرو و حیثیت دستگاه قضایی کشور هستند .
    همانطوری که مقام معظم رهبری(مدظله العالی)فرمودند چنین قضات شجاع ،مطمئن و درستکاری بایستی تشویق گردیده و به مردم معرفی گردند تا الگوی مناسبی برای عملکرد سایر قضات کشور باشند.
    انشا… شاهد برگزاری دادگاه سایر مفسدین و اخلالگران اقتصادی کشور در حوزه های سکه ، ارز،خودرو و سایر موسسات مالی متخلف نظیر فرشتگان و … توسط چنین قضات نمونه ای توسط دستگاه قضایی باشیم.تا بدین ترتیب نحوه تجزیه و تحلیل فرصت طلبان اقتصادی از نحوه برخورد دستگاه قضایی کشور بنحوه چشمگیری تغییر یافته و شاهد کاهش این مفسدین اقتصادی در سطح جامعه باشیم.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه