سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

تولیت آستان مقدس حضرت شاه چراغ و عضو مجلس خبرگان رهبری:

تلاش‌های سازمان تأمین اجتماعی سبب خیر در جامعه است

تولیت آستان مقدس حضرت شاه چراغ و عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن تشکر و قدردانی از زحمات سازمان تامین اجتماعی بر حفظ کرامت و عزت نفس آحاد جامعه تاکید کرد و افزود: تلاش‌های شما عزیزان سبب خیر در جامعه است.

آیت الله دستغیب

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، آیت‌ الله علی‌اصغر دستغیب، در ادامه با تاکید بر نقش خیرین در جامعه به تجربیات پیشین در زمینه مجمع خیرین حوزه سلامت اشاره کرد و اظهار داشت: در دیدار با مقام معظم رهبری ایشان بر این نکته تاکید کردند که اگرچه در گذشته نیکوکاران کمک‌های خود را انجام می‌دادند اما به علت پراکندگی آنها، نتایج حاصله به اندازه کار خیریه به شکل منسجم و تشکیلاتی که امروز صورت میگیرد چشم گیر نبود.

وی ادامه داد: امیدوارم همانطور که خیرین پیش از این در مجمع سلامت فعال بودند امروز نیز به تامین اجتماعی در انجام وظایفش یاری کنند و طرح‌هایی که توضیح دادید مانند بیمارستان جدید تامین اجتماعی فارس زودتر و بهتر به نتیجه برسد.

سید تقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت سازمان تامین اجتماعی در کشور گفت: افراد تحت پوشش و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی از کرامت خاصی برخوردار هستند زیرا عمر خود را صرف کار و زحمت نموده‌اند و امروز نیز از اندوخته خودشان در این سازمان بهره‌مند هستند.

مدیرعامل تامین اجتماعی در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های تامین اجتماعی به نقش مهم خیرین در پیشبرد اهداف تامین اجتماعی اشاره کرده و بر توجه ویژه مدیریت و کارکنان این سازمان در اجرای وظایفشان تاکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه