سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

بیانیه بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز جهانی قدس

بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور بیانیه‌ای از ملت مسلمان ایران و به ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

بنیاد شهید و امور ایثارگران

به گزارش خبرگزاری موج، بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور بیانیه‌ای از آحاد ملت برای برگزاری باشکوه مراسم روز جهانی قدس دعوت کرد.

متن بیانیه به این شرح است:

بسمه تعالی

اعلام آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی حضرت امام خمینی (ره) به نام روز جهانی قدس اقدامی راهبردی در تبدیل مسئله قدس از مسئله محدود ملی در قالب مرزهای کشور مظلوم فلسطین به عنوان مسئله جهان اسلام بوده و تمام نگاه‌های بین‌المللی و به‌ویژه جهان اسلام را به خود جلب کرد و این روز عزیز را محور همبستگی امت واحد اسلامی در توجه و حمایت از قدس شریف قرار داد. به فرموده مقام معظم رهبری مدظله‌العالی «روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز امت اسلامی است».

روز باشکوه قدس، روز همبستگی و سمبل یگانگی و یکپارچگی ملت مسلمان جهان، تجسم امت واحد اسلامی و تجلی فریاد اعتراض مسلمانان جهان به اشغال قدس شریف است. در سال جاری با توجه به فتنه دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی برای انتقال پایتخت آن رژیم به قدس عزیز، ضرورت همبستگی مسلمانان بیش از گذشته مطرح است. به لطف پروردگار و ایمان و ایستادگی ملت مقاوم فلسطین به زودی شاهد تحقق شعار ستاد قدس و انتفاضه تحت عنوان «پیروزی جبهه مقاومت، شکست فتنه آمریکایی صهیونیستی، عزم ملت فلسطین برای بازگشت» خواهیم بود.

بر امت واحد اسلامی است که با همبستگی خود و با اتکا بر رهنمودهای ارزشمند امام راحل (ره) و تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری مدظله‌العالی، نقش مؤثر خود را در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و رهایی سازی آن سرزمین از وجود صهیونیست‌ها و اقدامات و جنایات درد منشانه آن رژیم غاصب ایفا نمایند.

امسال نیز بر حسب وظیفه دینی همانند سال‌های گذشته ملت مسلمان ایران و به ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران با حضور پرشور و باشکوه خود در راهپیمایی روز قدس، همصدا با ملت‌های آزاده و مسلمان جهان، فریاد حمایت از مردم مظلوم فلسطین را سر داده و همبستگی خود را به دولت‌های استکباری جهان نشان می‌دهند.

اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه