سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون سازمان پژوهش آموزش و پرورش:

سامانه فروش کتاب‌های درسی از امروز فعال شده است

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ ریزی آموزشی گفت: سامانه فروش کتاب‌های درسی از امروز فعال شده است و بر این اساس دانش آموزان پایه دوم تاششم ابتدایی می تواننداز امروز اقدام به ثبت سفارش کتب خود کنند.

به گزارش خبرگزاری موج، حسین طلایی زواره معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ ریزی آموزشی درجمع خبرنگاران درباره نحوه ثبت نام اینترنتی کتب درسی گفت: فروش اینترتی کتاب‌های درسی طی چند سال اخیر اجرا شده که تجربه خوبی برای ما داشت و امسال این برنامه ادامه می‌یابد.

وی افزود: سامانه فروش کتاب‌های درسی از امروز فعال شده است و بر این اساس دانش آموزان پایه دوم تاششم ابتدایی می توانند وارد سامانه www.irtexbook.ir شده و با وارد کردن مشخصات و طی مراحل پرداخت اقدام به ثبت سفارش کتب خود کنند.

 معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه امسال دانش آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم کاردانش و فنی حرفه‌ای و همچنین رشته معارف نیز می‌توانند به صورت اینترنتی اقدام به ثبت سفارش کتب خود کنند گفت:‌ سامانه برای این گروه از دانش آموزان از ۲۹ اردیبهشت ماه فعال می‌شود.

وی ادامه داد:‌ علاوه بر امکان ثبت نام انفرادی، مدارس نیز می ‌توانند به صورت گروهی دانش آموزان خود را ثبت نام کنند گفت: علت فراهم شدن این امکان این است که ممکن است در مناطقی اتصال به اینترنت سخت باشد به همین خاطر مدارس می‌توانند به صورت گروهی برای دانش آموزان خود ثبت نام کنند.

وی درباره کتب جدید التالیف وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی پیش‌رو نیز اظهار کرد:‌ کتاب‌های پایه دوازدهم جدید التالیف هستند. تولید محتوای کتب این پایه به اتمام رسیده و در حال آماده سازی فرآیند چاپ این کتب هستیم. ما برای همه مدارس و معلمان مدارس کتب جدید التالیف یک نسخه از کتاب‌ها را به مدارس ارسال خواهیم کرد.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درباره قیمت کتب درسی گفت:‌ شاهد کاهش نرخ رشد قیمت کتاب‌های درسی در سال جاری هستیم و نرخ رشد قیمت‌ کتاب‌ها دوره ابتدایی امسال حدود ۲ درصد بود. بر این اساس قیمت کتاب درسی پایه اول ابتدای ۱۴۴۰۰ تومان، قیمت کتاب دوم ابتدایی ۱۵۶۰۰ تومان،‌پایه سوم ۲۰۳۰۰تومان، پایه چهارم ۲۰۴۰۰ تومان، پایه پنجم ۲۰۹۰۰تومان و پایه ششم  ۲۴۷۰۰ تومان است که در پشت جلد درج شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه