سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

سرپرست شهرداری تهران:

سهم مترو در جابه‌جایی مسافر ۱۵ درصد است/ مداخله‌ای در تصمیم گیری در خصوص شهرداری تهران نخواهم داشت

سرپرست شهرداری تهران گفت:‌در حال حاضر سهم مترو در جابه‌جایی مسافر ۱۵ درصد است که امیدواریم بااحداث خط شش و هفت این عدد به ۲۵ درصد برسد.

سمیع‌الله حسینی مکارم سرپرست شهرداری تهران

به گزارش خبرگزاری موج، سمیع‌ الله حسینی مکارم سرپرست شهرداری تهران صبح امروز در حاشیه بازدید صبحگاهی خود از روند ساخت خط شش مترو با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خط شش مترو یکی از خطوط استراتژیک است که ۳۲ کیلومتر دارد و با الحاق ۷.۵ کیلومتر مسیر توسعه‌ای در جنوب این خط، طول آن به ۳۹.۵ کیلومتر می‌رسد و یکی از خطوطی است که در اقتصاد شهری و همچنین حمل و نقل مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه امیدواریم فاز یک این خط به طول ۱۰ کیلومتر تا پایان شهرویورماه افتتاح شود، اظهار کرد: مابقی خط شش نیز تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می رسد و بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده تا حدود یک میلیون نفر مسافر به ظرفیت مترو اضافه می‌شود.

سرپرست شهرداری تهران با بیان اینکه خط شش مترو به طور کلی بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داشته است گفت: عملیات سیویل انجام شده و در حال حاضر در بخش تجهیزات مترو هستیم که با تمهیدات اتخاذ شده در جلسه صبحگاهی امروز معاون حمل و نقل قول داده‌اند که تا پایان شهرویور ماه این مهم تکمیل شود.

وی با بیان اینکه یکی از مسائل اصلی در مترو تأمین منابع مالی است گفت: خوشبختانه با تمهیدات اخذ شده برای این خط مترو تا پایان سال منابع تامین می‌شود.

حسینی مکارم در ادامه حضورش درجمع خبرنگاران با بیان اینکه کل خط شش مترو تا پایان سال افتتاح می شود گفت: فاز یک مترو از دولت آباد خواهد بود که ۲ ایستگاه تبادلی نیز در این میان قرار دارد که خط شش را به خط ۲ و ۴ متصل می‌کند.

وی در مورد سرانجام خط ۷ نیز بابیان اینکه این خط  مترو یکی ازمهمترین خطوط مترو است گفت: بخشی از ایستگاه‌های این خط تا پایان اردیبهشت ماه افتتاح و بخش دیگری از ایستگاه‌های تعطیل شده با ایمن‌سازی طی ماه‌های آینده افتتاح خواهد شد.

سرپرست شهرداری تهران در مورد سرانجام انتشار اوراق مشارکت برای توسعه خطوط مترو تصریح کرد: ۷۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر شد و بانک عامل وشرکت تامین سرمایه نیز مشخص شدند و تا پایان خردادماه نیز ۱۳۰۰ میلیارد تومان دیگر آن منتشر می شود

وی با بیان اینکه توسعه مترو یکی از اهداف مهم مدیریت شهری است گفت:‌در حال حاضر سهم مترو در جابه‌جایی مسافر ۱۵ درصد است که امیدواریم بااحداث خط شش و هفت این عدد به ۲۵ درصد برسد.

مکارم در مورد قرارگرفتنش در بین ۲۸ گزینه پست شهرداری تهران که روز گذشته اسامیشان منتشر  شد گفت: من سرپرست هستم و تا زمانی که شهردار جدید تهران انتخاب شود تمام تلاش خود را انجام خواهم داد که در اداره شهر موفق شوم و مداخله‌ای در تصمیم گیری در خصوص شهرداری تهران نخواهم داشت و تا زمان انتخاب شهردار جدید کار خود را با قوت ادامه خواهم داد

وی درباره سرانجام مجمتع‌های ایستگاهی با بیان اینکه این سازمان از معاونت مالی به معاونت حمل و نقل کوچ خواهد کرد گفت: مجمتع‌های ایستگاهی در بخش تردد مسافران، فضاهای تجاری و ... می‌ تواند به مترو بسیار کمک کند و قرار ما این است که منابعی که از طریق مجتمع‌های ایستگاهی به دست می آید صرف توسعه حمل و نقل عمومی و مترو شود.

سرپرست شهرداری تهران در بازید صبحگاهی خود از روند ساخت خط شش مترو به همراه پورسید آقایی معاون حمل و نقل‌، علی امام معاون مترو و ... بازدید کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه