سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران:

دما در ساختمان برق وزارت نیرو به ۲۵۰ درجه رسید

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: در حال حاضر شرایط اطفا بسیار سخت است و دمای طبقه منفی ۴ نوسان دارد. به طوری که گاهی دما به ۲۵۰ درجه سانتیگراد هم می‌رسد.

آتش سوزی در ساختمان برق حرارتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رئیس سازمان آتش نشانی درباره آخرین وضعیت آتش سوزی در ساختمان برق وزارت نیرو گفت: در حال حاضر شرایط اطفا بسیار سخت است و دمای طبقه منفی ۴ نوسان دارد. به طوری که گاهی دما به ۲۵۰ درجه سانتیگراد هم می‌رسد.

اطفای کامل حریق در طبقه منفی چهار امکان پذیر نشد

مهدی داوری با بیان اینکه آتش نشانانی که به طبقه منفی چهار نفوذ کردند هر کاری که از دستشان برمی‌آمده انجام دادند، گفت: آنها موفق شدند از سرایت آتش سوزی به طبقات دیگر جلوگیری کنند؛ اما هنوز به اطفای کامل حریق در طبقه منفی چهار موفق نشدند.

دما در ساختمان برق وزارت نیرو

وی ادامه داد:‌ البته ساختمان در حال حاضر تخلیه شده و شهروندان ساختمان‌های مجاور را نیز برای احتیاط تخلیه کردیم.

رئیس سازمان آتش نشانی همچنین در جمع خبرنگاران گفت: نوسان دما در ساختمان وزارت نیرو وجود دارد به طوریکه دما چند ساعت پیش در طبقه منفی4 دما 250 بود و در حال حاضر از سوی آتش نشانان به 200 رسیده است.

وی با بیان اینکه آتش سوزی ساختمان برق فشار قوی وزارت نیرو از ساعت 10 صبح روز گذشته آغاز شده است، تاکید کرد:  پس از اعلام خبر به آتش نشانی، اولین ایستگاه ها 3 دقیقه بعد در محل حضور پیدا کردند. حریق در طبقه منفی 4  اتفاق افتاد. این ساختمان 5 طبقه زیر زمین و 8 طبقه روی زمین دارد و جمعاً ساختمانی 13 طبقه است.

داوری با بیان اینکه طبقه منفی 4 این ساختمان بخش بایگانی اسناد بود، گفت: در این طبقه یک بایگانی بسیار فشرده با قفسه های بسیار فشرده و با حجم زیاد پرونده ها وجود داشت. وسعت حریق در این طبقه حدود 400 متر مربع اعلام شده است.

به گفته وی وسایل اطفایی و هر چه لازم بود همچون خطوط لوله آب و فوم به طبقه منفی 4 رسید. البته، چالش بزرگ شرایط ساختاری آن جاست و موانع بسیار زیاد عملاً دسترسی به کانون حریق را غیرممکن کرده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه