سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

رئیس سازمان ثبت‌ احوال:

بیش از ۳۰ میلیون کارت ملی هوشمند در کشور صادر شده است/ فعالیت ۱۰۰ ایستگاه سیار در نقاط مختلف کشور

رئیس سازمان ثبت‌ احوال کشور گفت: تاکنون بیش از ۳۰ میلیون کارت ملی هوشمند در کشور صادر شده است. همچنین به جهت تسریع در صدور کارت ۱۰۰ ایستگاه در نقاط مختلف کشور فعال است.

حمید درخشان نیا

به گزارش خبرگزاری موج، حمید درخشان‌نیا در آیین افتتاح ایستگاه سیار خدمات کارت هوشمندی ملی در موسسه خیریه جامع سالمندان استان مرکزی و در جمع خبرنگاران با اشاره به سوم دی که به عنوان روز ملی ثبت احوال و اول تا هفتم دی که به عنوان هفته ثبت‌احوال نامگذاری شده است، بیان کرد: روز ملی ثبت‌احوال یادآور تلاش صدساله برای ثبت‌احوال در کشور است. برای اولین بار از سال ۱۲۹۷هویت در ایران به صورت رسمی و نوین به ثبت رسید و امروز شاهد ثبت نوین و الکترونیکی کلیه احوال در این سازمان هستیم.

وی کارت هوشمند ملی را یکی از نشانه‌های عملکرد الکترونیکی ثبت‌احوال در کشور دانست و گفت: در این کارت کلیه مشخصات بیومتریک افراد اعم از تصاویر، اثر انگشت و امضای الکترونیکی وجود دارد. تاکنون بیش از ۳۰ میلیون کارت ملی هوشمند در کشور صادر شده است. این پروژه برای حدود ۶۰ میلیون ایرانی بالای ۱۵ سال تدوین شده و باید تا پایان سال ۱۳۹۷ به اتمام برسد.

درخشان‌نیا تصریح کرد: به جهت تسریع در صدور کارت و دقت کار و افرادی که توانایی مراجعه به مراکز ثبت‌نام و صدور کارت هوشمند ملی را ندارند ایستگاه سیار راه‌اندازی شده است. در حال حاضر ۱۰۰ ایستگاه در نقاط مختلف کشور فعال است و طبق برنامه‌ریزی انجام شده این تعداد ایستگاه به ۸۰۰ ایستگاه افزایش می‌یابد تا در کلیه روستاها و نقاط دور دست خدمات ارائه شود.

وی با بیان اینکه در هر ایستگاه دو نفر مشغول به خدمات رسانی هستند، افزود: افرادی که تا پایان سال ۸۹ کارت ملی قبلی را دریافت کرده‌اند ملزم به تعویض کارت و دریافت کارت هوشمند ملی هستند چراکه تا پایان سال، کارت قبلی آنها از اعتبار ساقط می شود و عدم دریافت کارت ملی هوشمند و نبود هیچ گونه ابزار هویتی مانعی برای انجام امور آنان خواهد بود.

معاون وزیر کشور با تاکید بر اینکه فرصت دریافت کارت ملی هوشمند تا پایان سال ۹۶ است و به هیچ عنوان این فرصت تمدید نمی‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۲۰ میلیون نفر باید تا پایان سال جاری کارت ملی خود را تعویض کنند و حدود هفت میلیون نفر از واجدین شرایط نیز می‌توانند برای سال ۹۷ اقدام به تعویض و دریافت کارت کنند.

وی در خصوص تعویض شناسنامه نیز عنوان کرد: تعویض شناسنامه برای افرادی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شناسنامه دریافت کرده‌اند ضرورتی ندارد مگر در مواردی که شناسنامه آسیب دیده یا گم شده باشد، در غیر این صورت ضرورتی برای تعویض شناسنامه وجود ندارد و امری اختیاری است، اما دریافت کارت هوشمند ملی امری الزامی است و تنها تا پایان سال جاری فرصت باقیست.

درخشان‌نیا در خصوص تعداد ازدواج و طلاق ثبت شده در کشور طی ۹ ماهه نخست سال جاری عنوان کرد: طی ۹ ماهه نخست سال جاری ۴۸۱ هزار و ۸۰۹ مورد ازدواج و ۱۳۳ هزار و ۳۶۶ واقعه طلاق در کشور ثبت شده است.

وی اضافه کرد: همچنین در این بازه زمانی یک میلیون و ۱۳۸ هزار و ۲۴۶ ولادت به ثبت رسیده است که شامل ۵۸۶ هزار و ۲۰۵ مورد تولد پسر و ۵۵۲ هزار و ۴۱ مورد تولد دختر می‌شود. براین اساس به ازای هر ۱۰۰ دختر ۱۰۶ پسر متولد شده است و میانگین سن مادران در تولد اول ۲۸ سال و ۱۰ ماه و پدران ۳۱ سال به ثبت رسیده است.

درخشان‌نیا افزود: ۱۰۷۶ مورد از ازدواج های ثبت شده در ۹ ماهه نخست سال مربوط به زنان بالای ۶۰ سال و ۷۸۱۲ ازدواج مربوط به مردان بالای ۶۰ سال بوده است.

رئیس سازمان ثبت‌احوال کشور تعداد فوت در ۹ ماهه نخست سال جاری را ۲۷۶ هزار و ۳۹۲ مورد عنوان کرد و گفت: نرخ عمومی مرگ در کشور ۴.۷ و شایع‌ترین علل مرگ بیماری قلبی و عروقی، سرطان‌ها، تومورها، بیماری دستگاه تنفسی و حوادث غیرعمدی است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه