سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی

جزئیات رهایی یک محکوم به قصاص از دار مجازات

یک محکوم به قصاص با تلاش های دادستان نظامی استان آذربایجان شرقی و دادیار اجرای احکام دادسرای نظامی استان، از دار مجازات رهایی یافت.

اعدام

به گزارش خبرگزاری موج، در چهارم آذر ۱۳۹۴ در جریان یک تیراندازی در کلانتری بخش مهربان شهرستان سراب، گروهبان یکم شهرام حسامی کلوانق توسط یکی از هم‌قطارانش به قتل رسید.

قاتل در جریان جلسات دادرسی دلیل شلیک خود را عصبانیت لحظه ای و اشتباه که پیرو شوخی مقتول با وی رخ داده بیان کرد و اظهار داشت: در صبح حادثه بعلت خستگی و بی‌خوابی ناشی از گشت شبانه در حوزه استحفاظی پاسگاه، در محل کار برای صرف صبحانه حاضر شدم و چون اعصابم بهم ریخته بود، به دنبال شوخی مقتول یک لحظه نفهمیدم چکار می‌کنم و اسلحه را به طرف سر مقتول گرفته و ناگهان شلیک کردم.

با اعترافات متهم و تکمیل تحقیقات، در نهایت دادگاه نظامی استان آذربایجان شرقی قاتل را به قصاص محکوم که حکم صادره به تائید دیوان عالی کشور رسیده و لازم الاجرا شد.

پیگیری خانواده شخص محکوم برای کسب رضایت اولیاء دم در ابتدا به نتیجه نرسیده که با توجه به ابراز ندامت شدید و مشاهده آثار پشیمانی و اصلاح در محکوم علیه و فقدان قصد و نیت قبلی، حسین غفران نیا دادستان نظامی استان و جلیل عبدی دادیار اجرای احکام دادسرای نظامی استان در این موضوع میانجی‌گری کرده و بعد از پیگیری های مستمر در نهایت اولیاء دم مقتول با گذشتی قابل تقدیر با حضور در دفتر اجرای احکام دادسرای نظامی استان رضایت بی قید و شرط خود را نسبت به محکوم اعلام می‌دارند و محکوم علیه پس از دو سال حبس از زندان آزاد می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه