سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

اعلام آمادگی پلیس برای اسکورت محموله‌های ارسالی به مناطق زلزله‌زده

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی انتظامی به منظور اسکورت محموله های کمکی ارسالی به مناطق زلزله زده آمادگی کامل دارد.

سردار مومنی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار اسکندر مومنی امروز پنج شنبه در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده کرمانشاه اظهار کرد: از لحظات آغاز این حادثه تاسف بار، نیروی انتظامی کرمانشاه با تمام‌ امکانات برای کمک به مردم آسیب دیده در مناطق حادثه دیده حضور پیدا کرده و در دو زمینه تامین امنیت مناطق زلزله زده و امنیت محموله‌های ارسالی تاکنون انجام وظیفه کرده است.

جانشین فرمانده ناجا با بیان این که نیروهای انتظامی به اندازه کافی در مناطق زلزله زده حضور دارند ، گفت: با دستور فرمانده ناجا حدود ۱۰ هزار نیرو از مرکز کشور و دیگر استان ها به مناطق زلزله زده برای تامین امنیت اعزام شده‌اند.

سردار مومنی با بیان این که با حضور به موقع پلیس ، امنیت مطلوبی در سطح جاده ها و مناطق زلزله زده وجود دارد ، افزود: در حوزه ترافیکی نیز همکاران ما به خوبی در منطقه حاضر شده اند و اکنون تمامی مسیرهای منتهی به مناطق زلزله زده باز و تردد در آنها روان است.

وی عنوان کرد: با توجه به امنیت مطلوبی که در منطقه فراهم شده ، دستگاه های کمک رسان به خوبی می توانند کار امداد رسانی به زلزله زدگان را انجام دهند.

جانشین فرمانده ناجا با بیان این که کمبود چادر احساس می شود گفت: پیش از این ، در توزیع اقلام کمکی به مردم مشکل وجود داشت به نحوی که برخی از افراد چند چادر دریافت کردند و به برخی از خانواده ها چادر برای اسکان نرسیده است.

سردار مومنی گفت: نیروی انتظامی به منظور اسکورت محموله های کمکی ارسالی از سراسر کشور به مناطق زلزله زده آمادگی کامل دارد.

بازدید جانشین ناجا از پاسگاه‌های مرزی ثلاث باباجانی

بر اساس گزارش پایگاه خبری پلیس، جانشین فرمانده ناجا از پاسگاه های مرزی شهرستان زلزله زده ثلاث باباجانی نیز بازدید و از زحمات مرزبانان قدردانی کرد و گفت: اگر ما امروز در کشور امنیت و آرامش داریم حاصل تلاش‌های مرزبانان است و شما مرزبانان غیور ماموریتی بسیار بزرگ بر عهده دارید.

وی به زلزله اخیر اشاره کرد و گفت: پرسنل مرزبانی از زمان وقوع زلزله کارهای بسیاری برای کمک به مردم انجام داده‌اند و هیئت هایی‌ برای ترمیم مناطق حضور پیدا کرده اند، خوشبختانه پرسنل مرزبانی در مناطق مرزی با توجه به اجرای سریع و به موقع طرح های مراقبتی در زلزله اخیر آسیبی ندیده‌اند. مردم قدردان نیروی انتظامی هستند زیرا می‌دانند که حریم کشور را مرزبانان حفظ و نگهداری می‌کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه